رضیم
رضیم
طرز تهیه چیکن برگر ( همبرگر مرغ)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه چیکن برگر ( همبرگر مرغ)

متن ویدئو طرز تهیه چیکن برگر ( همبرگر مرغ)

به سبک پر فروش­ترین رستوران ایتالیا

چیکن برگر یا همون همبرگر خودمون ولی یک فوت و فنایی داره که اونم بهتون میگم . من یک سس مایونز اینجا درست کردم که می­تونید فیلمش رو ببینید.

مواد اولیه یک تخم مرغ – فلفل قرمز – نمک – زیره – پودر سوخاری سعی کنید از پودر سوخاری استفاده کنید که زیادم پودر نشده باشه – 1 دونه برگر ساز دارم – سس گوجه فرنگی – سس خردل و آبلیمو و قراره با اینا یک سس خوب برای برگر من درست کنم.

قبل از اینکه اینا رو شروع کنم اگر می­خواید سس خوشمزه برای برگرتون مثل ساندویچی­ها داشته باشید نیاز به 2 یا 3 قاشق مایونز دارید و مایونز تازه زدم و خوبه خب اولین کاری که می­کنم کمی سس گوجه بهش اضافه می­کنم البته نمی­خوام زیاد باشه همین مقدار کم کفایت میکنه که فقط داخل سسم تغییر رنگ ایجاد میکنه اگر زیاد سس گوجه فرنگی بزنید سس گوجه فرنگی خیلی تستس قویه و قالب میشه به سس مایونز و دیگه اون چیزی که می­خواید نمی­تونید به دست بیارید. ی

ک مقدار سس خردل بهش اضافه می­کنم اینم به اندازه یک قاشق چای خوری و فلفل قرمز به اندازه­ای که دوست دارید بزنید هم فلفل قرمز خوبی دارم و عطر خوبی داره و هم اینکه فلفلش خیلی تند نیست این سس زیادم نباید شل بشه چون قرار روی بیس نون من بخوابه و خب نون برگر منو خوشمزه کنه اگر خیلی شل بشه نمی­تونید که روی نون بمالید و اگر روی نون بمالید خیلی کفش رو خمیری میکنه همین مقدار کفایت میکنه. خب نوبت برگر هست سس رو درست کردیم و حتماً از این سس درست کنید.

500 گرم من چرخ کرده مرغ دارم البته این چرخ کرده سینه مرغ فقط انتخاب کردم و یک دونه پیاز دارم اگر شما خواستید سیر اضافه کنید من سیر له شده دارم اینجا آماده گرفتم بی دردسره  و اگر شما خواستید استفاده کنید برای نیم کیلو از 3 حبه سیر استفاده کنید و منکه می­خواستم استفاده کنم به اندازه یک قاشق چای خوری بهش سیر میزنم و حالا پیاز این 1 دونه پیاز زیاد آب نداره و اگرم آبی داشته باشه قراره ما بهش پودر سوخاری بزنیم و میایم سراغ تخم مرغ البته اول چک می­کنیم که مشکلی نداشته باشه بعد اضافه می­کنیم و نمک برای هر یک کیلو گرفتم که اگر موادتون رو خواستید نمک بزنید یک قاشق چای خوری می­زنیم حالا نیم کیلو هست که نصف قاشق چای خوری نمک می­زنیم.

حالا چیزی که واقعاً اینو خوشمزه میکنه همین کیوم (38 : 6) یا زیره هست که حتماً به اندازه یک چهارم قاشق چای خوری بهش بزنید خیلی­ها موقعی که سوسیس خانگی درست می­کنند حتماً زیره بهش میزنند و یا اگر مخصوص باربکیو حتماً این زیره رو باید بهش بزنید تا به طعم واقعیش برسه ، فلفل سیاه به اندازه دلخواهتون می­تونید بهش بزنید ولی اگر زیادم بخواید استفاده کنیم رنگ برگر رو خراب میکنه اینم به اندازه یک چهارم قاشق چای خوری می­زنیم حالا میریم سراغ فلفل قرمز کمی هم فلفل قرمز نه زیاد فقط برای اینکه طعم خوبی رو داشته باشه و من الان پودر سوخاری رو بهش اضافه می­کنم اولین کاری که می­کنم اینا رو شروع می­کنم هم زدن برای اینکه بدونم شلی و سفتی برگر من چقدره و من میتونم چقدر بهش اضافه کنم بعضی­ها می­گفتند رسپی رو روی وزن بگیر ولی توی واقعیتش این هست که اگر ما تمام مواد رو به اندازه مناسبش مخلوط کنیم اصلاً نیازی نداریم یک رسپی رو دنبال کنیم .

خب من پودر سوخاریم رو کم کم بهش اضافه می­کنم و حالا کاری که پودر سوخاری میکنه این است که این انسجام گوشت رو می­گیره و از حالت لاستیکی خارجش میکنه و کمی پفکی شکل در میاره تقریباً داره شبیه مواد کتلتمون میشه اما من نیاز دارم یک مقدار بیشتر پودر سوخاری بزنم اندازشم برای 500 گرم میگم من تقریباً 2 تا مشت پر بهش پودر سوخاری زدم. الان کاملاً مواد برگر آماده است. من زیرش ورق آلومینیومی گذاشتم که بتونم راحت برش دارم اگر یک برگر ساز هم داشته باشید توی خونه بد نیست آنلاینم می­تونید خیلی ارزون اینا رو تهیه کنید و داخل خونه داشته باشید اگر می­خواید یک برگر سالم به بچتون بدید من این رو پیشنهاد می­کنم یک غذای کاملاً سالم و اگر میخواید کمترش کنید بعضی از مواد رو حذفش کنید و نه روغن آنچنانی داره که باعث بشه به بدنتون ضرر برسونه.

خب من اومدم دوباره سراغ پنگریل که خیلی راحت می­تونم باهاش کار کنم فقط تو قسمت اول زیادم شعله رو کم نکنید و اینکه اگر دوست داشتید از روغن زیتون استفاده کنید یک مقداری می­مونه این کنارهاش کم کم وقتی میپزه شروع به سفید شدن میکنه تا نصفه برسه و سفید بشه علائم پختنش رو ببینید بعد برگردونید من تقریباً میزارم هر طرفش رو برای خودم  3 دقیقه و شما اگر می­خواید ولدام بشه و کاملاً بپزه بزارید و ببینید داخل ظرفم روغنی وجود نداره و روغن آنچنانی نداره و با گریل خیلی راحت می­تونید این کار رو بکنید و ببینید کاملاً نرمه و دیگه لاستیکی نیست و پودر سوخاری رو بهش زدم و آب پیاز رو نگرفتم و یک مطلبی که هست چرا گفتم حرارت ماهیتابه رو به زیاد کنید برای اینکه آب نندازه اگر این برگر رو بپزید و آب بندازه اون برگر رو باید دور بریزید و دیگه استفاده نکنید اغلب خوشمزه نمیشه ولی این کاملاً آبداره و کنارشم سفید پخته شده و میخوام روش بیشتر بپزه خب این از پختش .

خب قبل از اینکه بخواد برگرای من آماده بشه ببینید خیلی زیاد سس به نون نزنید تا نون رو خمیر نکنید یک لایه روی نون زیر و یک لایه روی نون رو می­زنیم پس اینو فراموش نکنید اگر برگرتون رو برش زدید هم باید به نون پایین سس بزنید و هم نون بالا سس بزنید خب یک سالاد مخصوص داره این برگر که فیلمش رو ببینید .

 

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه چیکن برگر ( همبرگر مرغ)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *