رضیم
شماره دستور پخت: 1827
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

حالا براتون یه غذای فوق العاده خوشمزه و درعین حال آسون و راحت اوردم که یخورده جون بگیرین🥰😝
.
عکسشو زودتر پست کردم تا اگر تمایل دارید در وعده شام بعد از افطار درست کنید و لذت ببرید.

#ورق_بزنید_مراحل_را_ببینید
.
کسادیا یه مدل ساندویج مکزیکیه که با نان ترتیا و مواد میانی دلخواه اماده میشه ، مواد همراه با پنیر چدار رنده شده لای نان قرار گرفته و دوطرف نان با مقدار خیلی کم روغن توی ماهیتابه و روی حرارت قرار میگیره تا پنیر داخلش آب بشه و لایه خارجی بصورت ترد و برشته دربیاد.
.
کسادیا
مواد لازم :
نان ترتیا(ترتیلا)۲ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد کوچک
فلفلسبز تند ۱ عدد
سیر ۱ حبه
ادویه(فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،کاری)
طرز تهیه : من برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده استفاده کردم ابتدا طبق روال همیشه گوشت را با پیاز و فلفل دلمه و فلفل سبزتند و ادویه و با روغن زیتون تفت دادم ،بعد از اون طبق عکس ها که باید ورق بزنید یه نون ترتیا رو گذاشتم روی سطح کار و روش کمی پنیر پیتزا ریختم (میتونین گودا یا موتزارلا هم بریزین) و بعداز مواد گوشتی ریختم و مقداری جعفری رو خرد کردم و ریختم روی گوشت کاملا اختیاری و باز کمی پنیر و دوباره نان دوم را روش قرار دادم روی نان را با مقداری روغن زیتون یا کره آب شده براش کنید بعد گذاشتم توی فر تا زمانی که روی نان ها طلایی بشه و پنیر آب بشه ،گریل رو برای طلایی شدن روی نان روشن کنید،زمان مشخصی نداره و کوتاه هست،یا اگر فر ندارید کف ماهیتابه نچسب بدون روغن نان ها را بزارید تا یک طرف طلایی بشع سپس برگردونید تا طرف دیگه هم برشته بشه. بعد از پخت برش زده و میل میکنیم🌹میتونین کیسادیا رو با یه نون درست کنین ، مواد رو روی نصف نون پخش کنین و نصفه خالی رو برگردونین روش و بعد بذارین تو ماهیتابه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کسادیا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *