رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

این مدل سیب زمینی کنار انواع ساندویچ گرم بسیار خوشمزست.
سیب زمینی سرخ کرده
۱)سیب زمینی را خلال کنید
۲)در آب یخ بزارید تا سم زدایی بشه و نشاسته سیب زمینی کاملا از بین برود،چند بار تکرار کنید تا وقتی که سیب زمینی را توی آب میزارید نباید دیگه آب کدر بشه)
۳)سیب زمینی تازه را برای این کار انتخاب کنید
۴)سیب زمینی ها را کاملا خشک کنید
۵)خلال ها را دونه دونه در آرد فرو کرده و بعد سرخ کنید(تا سیب زمینی ها ترد تر باشن)
۶) حتما باید سیب زمینی ها در روغن داغ و استخر روغن سرخ کنید،برای این منظور میتونید ظرف گود و کوچکی رو انتخاب کنید.
۷)انتخاب ادویه ها کاملا اختیاری هست،میتونید از (پودر پیاز،آویشن،پول بیبر و هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید)
۸)در تابه ای که سیب زمینی هارو سرخ میکنید حجم زیاد از سیب زمینی نریزید دونه دونه و به مقدا کم این کارو انجام بدید تا درجه حرارت روغن پایین نیاد و سیب زمینی ها ترد باقی بمانند.
۹)سیب زمینی با فرم بیضی انتخاب کنید تا خلال های باریک داشته باشین.
نوش جان

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

  1. بِهراد

    چه سایت قشنگی دارین????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی