رضیم
رضیم
طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم مرغ شکم پر زعفرانی

مرغ کامل : ۸۰۰ گرم تا ۱۲۰۰ کیلو گرم
پیاز : ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه :دو عدد کوچک
کره : ۴۰ گرم
سیر : ۴ حبه رنده شده
زعفران غلیظ : ۲ گرم
آب لیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
سرکه : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ۳ قاشق غذا خوری
آب سرد : ۱ لیتر
پاپریکا : یک قاشق چای خوری
ادویه گراماسالا یا فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
سس خردل : یک قاشق غذا خوری
نمک برای طعم دار کردن مرغ : ۱ قاشق مرباخوری

۱ساعت داخل مخلوط آب و سرکه
۳۰ دقیقه برای استراحت مرغ
۱.۵ داخل فر برای پخت
۱۰ دقیقه برای طلایی شدن روی مرغ

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی