رضیم
رضیم
چه چیزی جوجه کباب را نرم میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی جوجه کباب را نرم میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی جوجه کباب را نرم میکند؟

طرز تهیه جوجه کباب ساده به نظر میرسد اما اگر یکسری نکات را رعایت نکنید، ممکن است جوجه ای بی مزه و سفت داشته باشید. امروز، در ادامه این مطلب می خواهیم روش های جلوگیری از سفت شدن جوجه و تهیه جوجه کبابی نرم و لذیذ را به شما آموزش دهیم.

راز نرم شدن جوجه کباب

موردی که باعث سفت شدن جوجه کباب میشود اضافه کردن آبلیمو و نمک به مواد است، اما حذف این دو مورد باعث بی مزه شدن جوجه ها میشود و طعم دلخواه را به ما نمیدهد.

حال این مسئله به وجود می آید که چکار انجام دهیم تا هم جوجه ای نرم و هم جوجه ای خوش طعم داشته باشیم؟

روش های نرم شدن جوجه

باید با استفاده از روغن جوجه ها را پوشش دهیم تا نفوذ آبلیمو و نمک به جوجه ها را کاهش دهد، همچنین جوجه ها به خوبی طعم دار شوند.

در نتیجه قبل از افزودن آبلیمو و نمک به جوجه ها روغن مایع اضافه میکنیم و به خوبی ترکیب میکنیم تا همه مرغ ها با روغن پوشش داده شوند و بعد آبلیمو و نمک را اضافه میکنیم. با این روش به هیچ عنوان جوجه های شما سفت نشده و کاملا مزه دار میشوند.

نحوه خورد کردن پیاز و اضافه کردن به جوجه ها است. بعضی افراد برای اینکه جوجه ها کامل پوشانده شوند، پیاز را رنده میکنند یا آن را داخل له میکنند تا طعم کاملا به خورد مرغ ها برود.

از نظر من این روش درستی نیست به دلیل اینکه پیاز به تکه های جوجه میچسبد و هنگام پخت سریع تر می سوزد و گمان میشود که مرغ به میزان کافی پخته شده است در حالی که رنگ پیاز ها تغییر کرده است و گوشت نیم پز و سفت باقی می ماند. بهترین شکل خورد کردن آن به صورت خلالی یا گرفتن آب پیاز است.

سخن پایانی

امیدوارم با رعایت این نکات بتوانید جوجه کباب خوش طعم و لذیذی برای خود و عزیزان تان بپزید. حتما مطالب دیگری که در رابطه با طبخ جوجه در سایت قرار گرفته را نیز مطالعه کنید تا جوجه کبابی عالی طبخ نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. جهت افراد مسن برای نرمتر نمودن گوشت مرغ به ازای هر سیخ یک قاشق ماست شل یا آب ماست بهتر از آبلیمو عمل میکنه

  2. برای نرم کردن جوجه باید شب قبل آن ها را در آبلیمو و نمک و پیاز و زعفران استراحت دهیم
    تا کاملا نرم شه

  3. این عزیزی که جوجه کباب آماده میخوره و فکر می‌کنه جوجه کباب همینجوری از بهشت نازل شده نرم و گرم و آماده نه عزیز برو سر اجاق اگه تونستی جوجه کباب رو همون‌جوری درست کنی امشب جوجه کباب مهمونا میکنم

  4. به جوجه هاتون روغن زیتون و مقداری سس مایونز اضافه کنید نمک زودتر از دو سه ساعت قبل پخت اضافه نکنید آب لیموی طبیعی هم موقع سرو استفاده کنید . جوجه هاتون فوق العاده نرم میشه. امتحان کنید تضمینی

  5. آقا یک آشپزی انقدر تخصص لازم نداره میگی نه همون موقعه که مرغ رو پاک کردی و شستی بگزار روی آتیش و موقع سرو نمک و آبلیمو بزن خیلی هم خوشمزه هست

  6. چند چیز نرم کننده جوجه قبل از پخت هست۱-سس مایونز برای هر کیلوگرم مرغ حدود ۳قاشق۲-ماست ترجیحاپرچرب هرکیلو ۳تا۵قاشق۳_روغن سرخ کردنی هر کیلو دو قاشق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *