رضیم
رضیم
چگونه کباب چنجه را مزه دار کنیم ( 2 نکته ساده)

چگونه کباب چنجه را مزه دار کنیم ( 2 نکته ساده)

چگونه کباب چنجه را مزه دار کنیم

یکی از سنتی ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی کباب چنجه است. این غذا طعمی بسیار خوشمزه و بی نظیر دارد. یکی از مهم ترین قسمت های پخت چنجه، نحوه مزه دار کردن گوشت آن است. بسیاری از افراد نمی دانند که چگونه باید گوشت چنجه را مزه دار کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما به صورت کامل نحوه مزه دار کردن کباب چنجه را توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نحوه مزه دار کردن کباب چنجه

بعد از این که گوشت را به صورت مکعب های 2 یا 3 سانتی متری برش زدید، نوبت مزه دار کردن تکه های گوشت است. توجه کنید، هرچند که با گوشت گاو و شتر هم می توان کباب چنجه را درست کرد، اما بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کرد تا کباب های شما لذیذتر و خوشمزه تر شود.

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت کباب چنجه

فلفل دلمه ای                                        یک عدد

پیاز                                                      دو عدد

فلفل                                             به مقدار کافی

نمک                                             به مقدار کافی

سس مایونز                              دو قاشق غذا خوری

ماست                                     دو قاشق غذا خوری

روغن زیتون                      3 الی 4 قاشق غذا خوری

لیمو ترش                                               دو عدد

مراحل مزه دار کردن کباب چنجه

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

در مرحله بعدی فلفل دلمه ای را به صورت خلالی برش دهید و به پیاز ها اضافه کنید.

در این قسمت گوشت ها را به کاسه اضافه کنید و مواد را حسابی باهم مخلوط کنید.

در مرحله بعدی سس مایونز و ماست را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس آب لیموترش ها را بگیرید و به مواد اضافه کنید، همچنین نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و حسابی تمامی مواد را باهم ترکیب کنید.

در آخر بعد از این که حسابی مواد را باهم مخلوط کردید به روی کاسه یک سلفون بکشید. سپس مواد را به مدت 8 الی 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا گوشت ها مزه دار و ترد شوند.

سخن آخر

کباب چنجه، غذایی با طعم بی نظیر است که یکی از مهم ترین مراحل پخت آن نحوه مزه دار کردن مواد است که در قسمت بالا به صورت کامل و مرحله به مرحله توضیح داده ایم. می توانید با انجام تمامی مراحل بالا چنجه های بسیار خوشمزه درست کنید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *