رضیم
رضیم

چگونه کباب چنجه نرم داشته باشیم

یکی از بهترین غذا هایی که زمان تعطیلات و آخر هفته ها در کنار خانواده خیلی می چسبد، کباب چنجه است. بسیاری از افراد در این روز ها این غذا را درست می کنند و در کنار خانواده نوش جان می کنند. برای درست کردن این غذا نکاتی را باید رعایت کنید تا چنجه هایتان نرم و آبدار شود. در ادامه با ما همراه باشید تا تمامی این نکات را برای شما به صورت کامل توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکات و ترفند هایی که برای نرم شدن کباب چنجه باید رعایت کرد

نوع گوشت: یکی از مهم ترین نکاتی که باعث نرم شدن کباب چنجه می شود، نوع گوشتی است که قرار است برای پخت آن استفاده کنید. دقت کنید که بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا چنجه ها نرم و آبدار شوند. از گوشت گاو و شتر هم می توانید برای تهیه چنجه استفاده کنید اما باعث سفت شدن چنجه ها می شود.

سس مایونز: یکی از ترفند هایی که باعث نرم شدن کباب چنجه می شود، آغشته کردن گوشت خام به سس مایونز است. برای اینکه چنجه هایتان نرم شود کافی است گوشت را به سس مایونز آغشته کنید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث نرم و لذیذ شدن چنجه ها می شود.

ماست: ترفند بعدی که باعث نرم شدن کباب چنجه می شود، مزه دار کردن گوشت با ماست است. گوشت ها را به ماست آغشته کنید و مدتی داخل یخچال قرار دهید تا در هنگام پخت چنجه ها نرم و لذیذ شوند.

زمان پخت: دقت کنید این مرحله بسیار مهم است. نباید خیلی چنجه ها به روی حرارت بمانند تا سفت شوند. همین که چنجه ها پخته شدند بهتر است از روی حرارت بر دارید تا آنقدر پخته نشوند که سفت و خشک شوند.

سخن آخر

کباب چنجه غذایی است که خانواده های ایرانی در هنگام تعطیلات در کنار خانواده پخت می کنند و نوش جان می کنند. دستور پخت این غذا نکات بسیاری دارد که با رعایت این نکات چنجه هایتان آبدار و لذیذتر می شوند. در قسمت بالا تمامی این نکات را به صورت کامل و مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی