رضیم
رضیم
چرا کباب شامی جمع می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا کباب شامی جمع می شود ؟ (2 نکته ساده)

ترفند های جمع نشدن شامی

شامی غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است، مزیت این غذا این است که خیلی سریع آماده می شود. اما برای آماده کردن مایه شامی، باید نکاتی رعایت گردد، تا به خوشمزه شدن و شکل خوب و ظاهر دلپذیر آن کمک کند. در این مقاله کوتاه، به ذکر این موارد می پردازیم تا این غذای لذیذ به بهترین شکل تهیه گردد.

مایه شامی معمولا ترکیبی از سیب زمینی، پیاز، گوشت گوساله یا گوسفندی و ادویه های معطر، پودر سوخاری یا آرد نخودچی می باشد. اگر در تهیه مواد شامی این ترکیب رعایت شود، حال لازم به ذکر است ک گوشت استفاده شده در شامی و کیفیت آن، رابطه مستقیمی با جمع شدن شامی هنگام پخت دارد.

در مرحله اول برای تهیه مایه شامی باید گوشتی که تهیه می شود، گوشت چرخ کرده ای باشد که درصد چربی آن 70 به 30 باشد. به این معنی که 70 درصد گوشت باشد، 30 درصد از چربی استفاده گردد. یکی دیگر از ترفند های جمع نشدن شامی هنگام پخت، دقت در اضافه کردن نمک و ادویه می باشد. لازم به ذکر است که اگر هنگام تهیه مایه شامی، نمک زیادی به آن اضافه کنیم، گوشت هنگام طبخ سفت و جمع خواهد شد. در نتیجه ظاهر مناسبی به غذا نخواهد داد.

همچنین یکی دیگر از ترفند های جمع نشدن مایه شامی حین پخت، این است که اگر شما زمان سرخ کردن شامی ها حرارت زیر آن را کم کنید و شامی را سرخ کنید، باعث می شود که گوشت درون ترکیبات شامی اصطلاحا آب انداخته و شامی جمع می شود. پس نتیجه می گیریم که هنگام سرخ کردن، حتما حرارت را بالاتر ببریم تا شامی جمع نشود. لازم به ذکر است که هنگام سرخ کردن غذا با حرارت بالا، باید مراقب سوختن و ته گرفتن آن باشیم.

عوامل جمع نشدن مواد خوراک

یکی از مهم ترین عوامل در جمع نشدن شامی هنگام سرخ کردن در ماهیتابه، اضافه کردن پودر سوخاری است. همچنین می توان از گوشت با  درصد چربی کمی برای تهیه مایه شامی استفاده نمود. استفاده از گوشت گوساله برای تهیه مایه شامی نیز در جمع نشدن آن حین پخت تاثیر بسیاری دارد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی