رضیم
رضیم
چرا کوکو سیب زمینی تلخ میشه ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی تلخ میشه ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی تلخ میشه

کوکو سیب زمینی یکی از غذا های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که به دو دلیل از محبوبیت بالایی برخوردار است. یک این که این غذا برای زمانی که وقت کافی ندارید گزینه بسیار خوبی است زیرا پخت آن بسیار راحت است. دلیل دوم این که این غذا متناسب با هر ذائقه ای است و نمی توان کسی را پیدا کرد که این غذا را دوست نداشته باشد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی مزه کوکو سیب زمینی تان را می چشید طعم اش رو به تلخی بزند. علت چیست؟ برای جلوگیری از تلخ شدن غذای تان مطلب زیر را بخوانید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی راجب سیب زمینی

مهم ترین چیزی که باید به آن توجه داشته باشید سیب زمینی است. عامل اصلی تلخ شدن کوکوی شما سیب زمینی آن است.

حواس تان باشد سیب زمینی هایی که پوست سبزی دارند را برای طبخ کوکو تهیه نکنید. این مدل سیب زمینی ها غذا را تلخ می کنند و موجب اسهال و مشکلات گوارشی نیز می شوند.

سیب زمینی باید تازه و مرغوب باشد. اگر میزان ماده تانن در سیب زمینی زیاد باشد آن را تلخ می کند و سیب زمینی های تازه از تانن کمتری برخوردارند.

جلوگیری از تلخ شدن کوکو سیب زمینی

آب گیری سیب زمینی راه کار مناسبی است. قبل از استفاده از سیب زمینی آن ها را برای 1 الی 2 ساعت در آب قرار دهید تا ماده تانن در آن ها کم شود.

روش بعدی استفاده از سرکه در طبخ کوکو سیب زمینی است. به این صورت که ابتدا سیب زمینی ها را برای 1 الی 2 ساعت در سرکه قرار دهید سپس کوکو را تهیه کنید.

اگر سیب زمینی برای طبخ کوکو زیادی رنده شود عمل اکسیداسیون رخ می دهد در نتیجه سیب زمینی تلخ می شود.

بهتر است که پس از رنده کردن سیب زمینی ها آب آن ها را بگیرید این گونه اگر سیب زمینی تلخ هم باشد رفع می شود.

نکته دیگر هم مدت زمان پخت کوکو سیب زمینی است. اگر زیادی سرخ شود هم غذای تان بد رنگ می شود و هم طعم آن رو به تلخی می زند.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *