رضیم
رضیم
چرا در آش رشته آرد میریزن؟ (2 نکته ساده)

چرا در آش رشته آرد میریزن؟ (2 نکته ساده)

چرا در آش رشته آرد میریزن؟

با آمدن اسم آش رشته، نذری و ماه رمضان را به یاد می آوریم. هر چقدر هم غذای های مدرن و فست فود خوشمزه باشند، هیچوقت نمیتوان از غذا های سنتی و اصیل دست کشید. درست کردن این غذا بر خلاف اسم ساده و کوتاهی که دارد، سخت و زمان بر است. تهیه آش رشته فوت و فن هایی دارد که با رعایت این نکات شما میتوانید یک آش خوش عطر و طعم طبخ نمایید. شاید شنیده باشید که در آش آرد میریزند، اما دلیل آن را نشنیده باشید. در ادامه این مطلب روش تهیه این غذا و علت اضافه کردن آرد را بررسی خواهیم کرد. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه آش

  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو
  • لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه
  • رشته آش: نصف بسته
  • پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوشمزه‌ تر می ‌شود.
  • نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم
  • کشک: به میزان لازم

برای تهیه آش باید حبوبات را حداقل از شب قبل خیس کنیم و بعد آن ها را جدا بپزیم. برای این مقدار مواد حداقل به 6 عدد پیاز نیاز داریم، آن ها را کاملا سرخ میکنیم. سبزی و عدس را نیز جدا با هم میپزیم. نوبت اضافه کردن حبوبات است. وقتی تمام ترکیبات پخته شد باید رشته را اضافه کنیم. مقدار  اضافه کردن رشته خیلی مهم است، اگر زیاد باشد آش سفت می شود. وقتی رشته ها درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کرده و هم میزنیم تا رقیق شود و سپس به آش اضافه میکنیم. در مرحله آخر، پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت داده و به همراه نمک به آش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا آش جا بیفتد.

دلیل اضافه کردن آرد به آش رشته

اضافه کردن آرد به آش رشته به آن لعاب میدهد و غلظت آش را نیز افزایش میدهد. برای رقیق کردن آرد بهتر است از آب جوش استفاده کنید. آرد را در مراحل پایانی یعنی بعد از اضافه کردن رشته به آش باید اضافه کرد و خیلی دیر هم آن را اضافه نکنید تا بوی خامی آرد تا زمان پخت حتما گرفته شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)