رضیم
رضیم
چرا به جوجه کباب ماست میزنن ؟ (2 نکته ساده)

چرا به جوجه کباب ماست میزنن ؟ (2 نکته ساده)

چرا به جوجه کباب ماست میزنن؟

جوجه کباب، انتخاب مناسبی برای روز های تعطیل است. هم به دلیل این که همه افراد خانواده جمع هستند و هم اینکه غذایی ساده است و راحت پخته میشود. فقط باید از شب قبل مواد را آماده کنید. تهیه جوجه با ماست، محبوبیت زیادی دارد. اضافه کردن ماست به مرینیت، باعث ترد شدن جوجه می شود. مزه دار کردن یا به اصطلاح مرینیت جوجه با ماست باعث نرم شدن آن می شود. نوع ماستی که استفاده میکنید، در طعم غذا تاثیرگذار است.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با ماست و زعفران

  • مرغ یک کیلوگرم
  • ماست دو قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ دو عدد
  • زعفران دم کرده شش قاشق سوپ‌ خوری
  • فلفل قرمز یک‌ چهارم قاشق چای‌ خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه یک‌ چهارم قاشق چای ‌خوری
  • زردچوبه یک قاشق چای‌ خوری
  • پاپریکا یک قاشق چای ‌خوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ‌ای دو عدد
  • آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
  • کره پاستوریزه 50 گرم

ابتدا مرغ ها را تکه کرده و به آن ها زعفران دم کرده را اضافه میکنیم. پیاز ها را به صورت خلالی خرد، و به آن ها نمک اضافه کرده و پیاز ها را با دست کمی ورز میدهیم تا آب آن گرفته شود. بعد به مخلوط مرغ و زعفران اضافه کرده و ورز میدهیم. تمام ادویه ها را نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای خرد شده به همراه آب لیمو و ماست را نیز اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب میکنیم. چند ساعت در یخچال استراحت دهید و ما بین این تایم روغن را به مواد اضافه کنید. بعد از چند ساعت جوجه ها را به سیخ کشیده و کباب کنید.

فوت و فن جوجه

حتما به این موضوع توجه داشته باشید که اول زعفران را به مرغ اضافه کنید، و بعد پیاز را به دلیل اینکه زعفران به خورد پیاز نرود.

یک ساعت بعد از استراحت مواد، روغن را اضافه کنید به دلیل اینکه روغن اجازه نمیدهد مواد به خوبی مزه دار شوند.

برای داشتن، یک جوجه کباب خوشمزه حتما از مرغ تازه استفاده کنید.

اگر به زغال و منقل دسترسی ندارید، میتوانید جوجه ها را در تابه سرخ کنید که بهتر است جوجه ها را باریک تر تکه کنید.

جوجه کباب با ماست

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. سلام
    لطفا لیست مخلفات را اصلاح کنید
    چون زعفران را باید پودر کنید و بعد به جوجه بزنید ، نه اینکه دمکرده زعفران را به جوجه بزنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی