رضیم
رضیم
چگونه سس جوجه کباب درست کنیم؟ (2 نکته ساده)

چگونه سس جوجه کباب درست کنیم؟ (2 نکته ساده)

چگونه سس جوجه کباب درست کنیم؟

جوجه کباب غذایی است که بیشتر افراد طعم آن را دوست دارند و با ذائقه همه همخوانی دارد. روش تهیه سس جوجه تاثیر زیادی در طعم آن دارد پس نحوه تهیه آن اهمیت زیادی دارد. در ادامه انواع سس جوجه کباب را به شما معرفی میکنیم.

انواع سس جوجه کباب

جوجه کباب در کشور های مختلف سرو میشود، به همین دلیل دستور پخت و سس های متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه هر کشور، طعم آن نیز متفاوت است. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه، سس های مختلف جوجه کباب آشنا شوید.

سس جوجه کباب زعفرانی

مواد لازم برای تهیه سس:

  • 700  گرم کره
  • زنجبیل تازه رنده شده
  • زعفران دم کرده
  • ماست چکیده
  • پیاز بزرگ 2عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب لیمو نصف استکان

از اسم این سس کاملا مشخص است که ماده اصلی و مهم آن زعفران است. برای تهیه به زعفران دم کرده غلیظ نیاز داریم. که باید قبل از اضافه کردن بقیه مواد، به تکه های مرغ اضافه شود تا زعفران کاملا به خورد مرغ ها برود و عطر و طعم خوبی داشته باشند. برای تهیه سس ابتدا، پیاز ها را خرد کرده و به همراه آب لیمو، نمک و فلفل، ماست، زنجبیل و روغن مایع ترکیب میکنیم و سپس مرغ هایی که با زعفران دم کرده یک ساعت استراحت داده ایم را به سسی که آماده کرده ایم، اضافه میکنیم. مواد ترکیب شده را چند ساعت استراحت میدهیم تا طعم همه مواد با هم ترکیب شوند و به خورد مرغ ها بروند. بعد از گذشت این تایم جوجه های شما آماده کباب کردن هستند.

سخن پایانی

به شما پیشنهاد میکنم مقاله هایی که در مورد طبخ و پخت جوجه کباب در سایت گذاشته شده را حتما مطالعه کنید تا بتوانید جوجه کبابی عالی طبخ نمایید.

همچنین برای طبخ جوجه کباب با سس های متفاوت میتوانید، مطالب دیگری که در سایت گذاشته شده است را مطالعه نمایید. امیدوارم این مطلب مفید بوده باشد و استفاده کافی را از آن برده باشید.

جوجه کباب زعفرانی خوشمزه

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *