رضیم
رضیم
چرا کوکو سیب زمینی به دست میچسبه ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی به دست میچسبه ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی به دست میچسبه

سیب زمینی جزو آن دسته از مواد خوراکی است که غذا های بسیار متنوعی می توان با آن طبخ کرد. یکی از این غذا ها کوکو است. کوکو سیب زمینی غذای کامل و بسیار راحتی است که در زمان کمبود وقت کمک بزرگی است زیرا طبخ آن سریع و آسان است. شاید شما هم هنگام پخت این غذا با چسبیدن آن به دست و یا ماهیتابه مواجه شده باشید. در این مقاله راه کار هایی برای جلوگیری از این چسبندگی بیان شده است.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

جلوگیری از چسبیدن کوکو سیب زمینی به دست

گاهی کوکویی که با سیب زمینی پخته تهیه می شود به دست می چسبد. برای جلوگیری از این اتفاق می توانید یک کاسه آب سرد را در کنار دست خود قرار دهید و ابتدا دستان خود را مرطوب کرده سپس مقداری از مواد کوکو را برداشته و درون ماهیتابه بریزید یا می توان با استفاده از قاشق مواد را درون ماهیباته بریزید و با قاشق فرم شان دهید این گونه مواد به دست تان نیز نمی چسبد.

چسبیدن کوکو به ماهیتابه

ماهیتابه در نچسبیدن کوکو سیب زمینی بسیار موثر است. پیشنهاد ما به شما استفاده از ماهیتابه تفلون و نچسب است.

می توان از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده کرد. زیرا از چسبیدن مواد به ماهیتابه پیشگیری می‌ کند.

برای سرخ کردن هر غذایی اول مطمئن شوید که روغن به اندازه کافی داغ است این گونه از چسبیدن غذا جلوگیری کرده اید. برای این کار می توان مقداری از مواد تان را درون روغن بیندازید تا از میزان حرارت مطمئن شوید.

اگر مواد کوکو سیب زمینی آب انداخته باشد و آب شان را نگیرید کوکو به ماهیتابه می چسبد.

اگر مقدار آرد و تخم مرغ کافی نباشد کوکوی شما می چسبد. برای رفع آن مقداری آرد و یا تخم مرغ به مواد بیفزایید.

اگر مقداری سرکه را همراه با روغن درون ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا سرکه کامل تبخیر شود غذای شما به ظرف نمی چسبد.

حرف پایانی

با رعایت نکاتی که گفته شد دیگر حین پخت این غذا کلافه نخواهید شد و مواد به دست تان و یا ماهیتابه نمی چسبد.

 

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *