رضیم
رضیم
برای یک کیلو گوشت کباب کوبیده چقدر پیاز لازم است ؟ (2 نکته ساده)

برای یک کیلو گوشت کباب کوبیده چقدر پیاز لازم است ؟ (2 نکته ساده)

برای یک کیلو گوشت کباب کوبیده چقدر پیاز لازم است

کباب کوبیده یکی از خوشمزه ترین غذا های سنتی ایرانی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. یکی از بارز ترین سوالات برای افرادی که قصد تهیه این غذای خوشمزه را دارند، این است که برای هر یک کیلو گوشت چه مقدار پیاز لازم است؟

در ادامه با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید. تا برای شما به صورت کامل توضیح دهیم برای هر یک کیلو گوشت چه مقدار پیاز لازم است.

 به طور کلی برای هر یک کیلو گوشت چه مقدار پیاز لازم است؟

پخت کباب کوبیده و مقدار مواد آن بسیار حساس و مهم است. باید تمامی مواد آن به اندازه باشد. در صورتی که مقدار هر کدام از مواد تشکیل دهنده آن کم و زیاد تر از حالت معمول شود، باعث خراب شدن کوبیده های شما می شود.

برای هر کیلو گوشت با توجه به نوع پیاز از نظر تندی، حداکثر 250 گرم رنده شده و آبگرفته لازم است. ( بر اساس سلیقه تندی کمتر هم استفاده میشود)

دقت کنید یکی از مهمترین قسمت های کوبیده گرفتن آب پیاز است. باید کاملا آب پیاز را بگیرید تا کوبیده شما خراب نشود. بعد از آن که پیاز ها را با رنده ریز، رنده کردید سپس آب پیاز ها را خوب بگیرید و به گوشت اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

سخن آخر

کباب کوبیده یکی از محبوب ترین غذا های سنتی ایرانی است. برای پخت این غذای بسیار خوشمزه باید به اندازه کافی مهارت داشته باشید. زیرا پخت این غذا حاوی نکات بسیار زیادی است. در صورت فراموش کردن هر کدام از نکات مهم در حین مراحل تهیه کوبیده، باعث می شود کوبیده شما خیلی خوشمزه و لذیذ نشود. پس دقت کنید تمامی نکات را مو به مو انجام دهید.

یکی از این نکات مهمی که باید بدانید این است که برای یک کیلو گوشت دو عدد پیاز متوسط (250 گرم) لازم است. همچنین پس از رنده کردن پیاز ها، آب پیاز را کاملا بگیرید، سپس به گوشت اضافه و مخلوط کنید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی