رضیم
شماره دستور پخت: 2927
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم بندری گوشت:
گوشت راسته گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
گوجه ۲ عددی متوسط
فلفل دلمه سبز ۱ عدد کوچک
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک،فلفل،ادویه مخلوط،ادویه گوشت،زردچوبه،پاپریکا،پودرسیر،آویشن
قارچ ۶-۵ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
طرز تهیه:ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کنید،سپس با یک عدد پیاز نگینی و ادویه گوشت و ادویه مخلوط،پاپریکا و پودرسیر سرخ کنید و بعد از اینکه گوشت سرخ و عطر ادویه ها بلند شد آب ولرم اضافه کرده و ۳ ساعت اجازه میدهیم تا گوشت کاملا پخته و فقط مقدار کمی آب غلیظ از آن باقی بماند، در این فاصله سس بندری را حاضر میکنیم که مثل ویدیو ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و با زردچوبه،فلفل،پاپریکا و آویشن حسابی سرخ کنید بعد از آن گوجه فیله شده (یعنی گوجه بدون پوست ) را خیلی ریز خرد کرده و با پیاز تفت میدهیم،بعد از آن قارچ اسلایس شده را اصافه کرده و فلفل دلمه سبز خرد شده که خیلی نازک برش زدیم و نمک غذا را اندازه کنید و وقتی آب موادمون مقداری کشیده شد رب گوجه را اضافه میکنیم و با مواد تفت داده تا سرخ شود و رنگ باز کند حدودا یک ساعت به سس احازه میدهیم پخته شود بعد از آن وقتی که گوشت کاملا پخت و مقدار خیلی کمی از آبش باقی ماند سس گوجه ای که درست کردیم را به گوشت اضافه کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط میکنیم و دوباره یکساعت زمان تا مواد خوب به خرد هم بروند و مزه ها یکدست شود،این غذا مقداری تنده ولی میتونید فلفلش رو کمتر هم بریزید،نان ساندویچی را برداشته از مواد توی نان ریخته و سیب زمینی که نگینی سرخ کردیم را روی ساندویچ ریخته و سرو میکنیم میتونین سیب زمینی سرخ شده را توی مواد گوشت هم بریزید و بهد از مخلوط شدن در وسط ساندویچ ریخته که در هر دو صورت محشر میشه،نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بندری گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی