رضیم
رضیم
طرز تهیه تاكوي مرغ مكزيكي

موارد لازم + طرز تهیه

تاكوي مرغ مكزيكي
(مواد مرينيت مرغ):
سينه مرغ ١ عدد
ماست ٢ قاشق غذاخوري
پودر چيلي ١ قاشق چايخوري
خمير سير و زنجبيل ١ قاشق چايخوري
ادويه گرام ماسالا ١ قاشق چايخوري
(مواد لازم سالاد تاكو):
گوجه ١ عدد
كاهو ٢-٣ برگ
پنير پارمسان رنده شده
پياز ١ عدد
هويج ١عدد
كلم مقداري
شبدر مقداري(اختياري)
پيازچه ٢ قاشق غذاخوري
فلفل سيز تند
فلفل دلمه قرمز
سويا سس١ قاشق چايخوري
سركه ١ ق غذاخوري
فلفل و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:مرغ را با موادي كه در قسمت مرينيت گفته شد مزه دار ميكنيم،سپس مواد سالاد را نيز با هم مخلوط ميكنيم سپس در نان تاكوي آماده يا نان لواش برش خورده يا مثل من نان تاكو رو خودتون تهيه كنيد و ابتدا مقداري مرغ و بعد روي مرغ ها سالاد ريخته و ميل كنيد به همين راحتي اين ساندويچ تند و تيز و حتما امتحان كنيد.
پ ن: تاكو مدل هاي مختلفي داره كه به صورت هاي متفاوت سرو ميشه
پ ن: سس اصلي اين غذا با كچاب و كلي ادويه تنده ولي اينجا من يه سس خودم درست كردم و ريختم روي ساندويچم كه تركيبش(ماست،مايونز،كچاب،سركه،فلفل،نمك،پودرسير و پودرپياز)

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تاكوي مرغ مكزيكي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *