رضیم
شماره دستور پخت: 168
رضیم
طرز تهیه جوجه تندوري

موارد لازم + طرز تهیه

جوجه تندوري🍗
مواد لازم:
جوجه كوچك و كامل ١ عدد
ماست ٢٠٠ گرم
زنجبيل تازه رنده شده ١ ق غ
زيره سياه ٢ ق چ
تخم گشنيز ٢ ق چ
سير له شده ١ ق غ
گرام ماسالا ١ ق چ
پودر پاپريكا ١/٢ ق چ
زعفران دم كرده ٣ ق غ
نمك و فلفل به ميزان لازم
فلفل سبز تند ١ ق چ
پياز ١ عدد متوسط
رنگ خوراكي قرمز به ميزان لازم
طرز تهيه:
اول از همه مرغ را كاملا تميز كرده و در آب يخ و نمك به مدت يه رب ميزاريم كنار،بعد ميريم سراغ تهيه سس به اين صورت كه داخل غذاساز (ماست،پياز،تمام ادويه ها به غيراز زعفران و رنگ خوراكي،فلفل سبز تند)همه را با چند پالس مخلوط كرده،و كنار ميزاريم و بعد بهش رنگ خوراكي قرمز و زعفران اصافه كرده و مرغ و كامل ميزاريم توي مواد كه سس كاملا روي مرغ رو بگيره(ميتونيد از تكه هاي مرغ هم استفاده كنيد)و ٢٤ ساعت در يخچال گذاشته تا همه مواد خوب با مرغ مزه دار بشه،و روز بعد داخل سيني فر گذاشته و با درجه ١٨٠ پخت ميديم و نيم ساعت آخر گريل و روشن ميكنيم تا روي مرغ برشته بشه و بعد نوش جان ميكنيم،در كنارش هم سيب زميني آكاردئوني و لوبيا سبز ،هويج،مزه دار شده گذاشتم و جاي همه رو خالي كردم
پ ن:اگر مرغ كامل در دسترستون نبود ميتونيد از تكه هاي مرغ هم استفاده كنيد،

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه جوجه تندوري”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *