رضیم
شماره دستور پخت: 315
رضیم
طرز تهیه خورشت قارچ

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خورشت قارچ

متن ویدئو طرز تهیه خورشت قارچ

سلام دوستان عزیز، همراهان گرانقدر، امروز اومدیم که مهمون خونه‌هاتون بشیم با یک خورشت قارچ ساده، با ما همراه باشید.

ما با درست کردن خورشت قارچ ساده، ساده می‎گیم چون خیلی راحته، نیاز داریم به این که زیر تابه مون رو روشن کنیم، برای این که خیلی فوری می‎خوایم این کار را انجام بدیم، من پیازها را بدون روغن می‎ریزم که یک ذره ابشون تبخیر بشه، ما دو تا پیاز متوسط داشتیم که اونا را خورد کردیم به صورت نگینی ریز، الان من می‎گذارم یک کم آبش تبخیر بشه، که راحت تر سرخ بشه و زودتر، چون ما این اسم فوری را هم براشون گذاشتمیم صد درصد نیاز داریم که زمانمان را به حداقل برسونیم.

ما این جا نیم کیلو قارچ داریم، اونا را اسلایس می‎کنیم اندازه اسلایسی که می‎خوایم بکنیم و مورد نیازمون هست به سلیقه خودمون و ذائقه مون بستگی داره، خوب من این مدلی یک ذره قطورتر برمی‎دارم. دلیل این که من قارچ‌ها را یک مقداری قطورتر این‌ها را اسلایس می‎کنم و ورقه ورقه می‎کنم اینه که قارچ آب می‎اندازه وقتی آب می‎اندازه مقدارش کم میشه، من خواستم که این حالت پیش نیاد و حالت توی خورشتمون کاملا دیده بشه و کاملا سلیقه ای هرجور دوست داشتید هرجور مایل بودید می‎تونید قارچ‌هاتون رو خورد کنید.

من منتظر می‎مونم هنوز یک ذره آب پیازها تبخیر بشه، وقتی تبخیر شد، روغنش را اضافه می‎کنم که زود سرخ بشه، این مقدار که مشاهده می‎کنید آب پیاز تبخیر شده من روغن رو اضافه می‎کنم به مقداری که نیاز داریم. یک مقداری روغن اضافه می‎کنم منتظر می‎مونم که یک کم طلایی بشه، پیازهامون به این مرحله که رسید، می‎بینید یک جوش‌های ریزی خورده می‎شه، تو این مرحله خیلی مراقب باشید چون اگر یک ذره غفلت کنید پیازهاتون می‎سوزه. من چون می‎خوام زردچوبه و ربم مثل همیشه توی روغن باز بشه، دو قاشق چایخوری، زردچوبه را اضافه می‎کنم. دو قاشق غذاخوری رب، دارم، باز چون می‎خوام تو روغن باز بشه، اون رو هم به تابه مون اضافه می‎کنم.

ربمون چقدر خوشرنگ شده، تو این مرحله کاری که من انجام می‎دم، به ترتیب چیزایی که باید اضافه کنم، اضافه می‎کنم. آبلیمو رو اضافه می‎کنم برای این که می‎خوام قارچمون زیاد رنگش را از دست نده، یک قاشق غذاخوری آبلیمو داریم اون رو به قارچ‌هامون اضافه می‎کنیم، علتش اینه که بعد از این که ما قارچ‌هامون رو ریختیم توی چیز، این سفیدی خودش رو زیاد از دست نده، و مشخص بشه که ما توی غذامون از قارچ استفاده کردیم من یک زمان کوچولو بهش می‎دم که طعم بگیره. دو قاشق چایخوری نمک داریم، نمکمون رو اضافه می‎کنیم یک قاشق چایخوری فلفل سیاه داریم اضافه می‎کنیم، سه قاشق غذاخوری زعفران داریم، به سسی که درست کردیم اضافه می‎کنیم.

تو این مرحله میایم قارچ‌هامون رو که با آبلیمو طعم دار کرده بودیم به این سس اضافه می‎کنیم تو این مرحله که ما قارچ‌هامون رو اضافه می‎کنیم ببینید قارچ خودش آب می‎اندازه من باید ببینم آیا قارچ من خیلی آب داره یا نه، اگر قارچ خودش زیاد آب داد، دیگه من نیاز به اضافه کردن آب توی این مرحله ندارم پس باید منتظر بمونم تو این مرحله من در می‎گذارم زیرش هم کاملا زیاد کردم. منتظر می‎مونم که هم قارچ‌ها آب بندازند و هم بپزند. من این جا سه حبه سیر دارم. این سه حبه سیر را می‎تونستم از اول اضافه کنم اما چون نمی‎خواستم طعم غالبش رو از دست بده آخر اضافه می‎کنم.

من این سیرها را به صورت خلالی ریز می‎کنم. خلالی ببینید شما دوست داشتید خمیر سیر بریزید مثلا سیر تازه در دسترستون نبود می‎تونید از خمیر سیر به میزان یک قاشق غذاخوری استفاده کنید. اگر خواستید کمتر استفاده کنید اون کاملا ذائقه ایه، اصلا نخواستید استفاده کنید حذفش کنید اما من توصیه می‎کنم اگر دوست دارید این رو از دست ندین، یعنی حتما این رو توش سیر رو بریزید. خوب الان شما مشاهده می‎کنید که این چقدر خودش آب انداخته بدون این که من قطره ای آب بهش اضافه کنم. تو این مرحله که رسید و این آب انداخت من این سه حبه سیرم را که به صورت خلالی ریز کرده بودم به قارچ‌هام اضافه می‎کنم.

بعد از این ما حدودا پنج دقیقه دیگه زمان نیاز داریم که خورشتمون رو سرو کنیم. به همین سادگی و به همین راحتی و به همین سرعت. دوستان ببینید ما می‎تونیم الان درب این را باز بگذاریم آب‌های زیادی تبخیر می‎شن. اما شما اگه خورشت آبکی دوست داشتید می‎تونید بعد از پنج دقیقه بردارید و سروش کنید این بستگی به خود شما داره. من درب تابه را نمی‎گذارم منتظر می‎مونم آبش یک کم تبخیر بشه. خورشت قارچ ساده ما آماده سرو شد میارم که با هم سرو کنیم.

خورشت قارچ ساده ما آماده سرو شد، آوردیم خدمتتون امیدوارم که شما هم از این راضی باشید. ناگفته نمونه خورشت قارچ ساده، این سیب زمینی‌ها براش تزئین نیست، جزئی از غذا محسوب می‎شه، حالا یا چیپس سیب زمینی استفاده می‎کنید یا خودتون سیب زمینی سرخ می‎کنید و دورش نوش جانتان می‎کنید.

اگر از این ویدیوی ما راضی بودید و خوشتون اومد، لطفا کانال رازهای آشپزی رو به دیگر دوستان و آشنایان خودتون معرفی کنید کانال ما را سابسکرایب کنید.لایک و کامنت هم فراموشتون نشه. بهترین‌ها را براتون آرزو می‎کنم خدانگهدار.  

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورشت قارچ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *