رضیم
شماره دستور پخت: 1507
رضیم
دلمه كاهو چيني

موارد لازم + طرز تهیه

سلام كيا دلمه دوست دارن ؟البته نه برگ مو كه محبوب دلهاست..
اگر از طرفداراي دلمه كلم هستيد حتما دلمه كاهو چيني هم ذائقه شمارو تحريك ميكنه ،از امتحان كردن نترسيد ولي هميشه براي تست غذا به مقدار كم درست كنيد.
خلاصه كه دلمه كاهو چيني اي درست كردم بياااا و ببين😍😍😍😍
دلمه كاهو چيني
مواد لازم:
گوشت چرخكرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد متوسط
سبزي مخصوص دلمه ٢٠٠ گرم
برنج آبكش شده ٢ پيمانه پلوپزي
لپه ١ پيمانه پلوپزي
رب گوجه ٣ قاشق غذاخوري
كاهو چيني و كلم برگ به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم مواد سس روي دلمه (رب گوجه،آبغوره،رب انار،نمك و فلفل)
طرز تهيه: ابتدا گوشت را با پياز تفت بدين بعد بهش زردچوبه و فلفل اضافه كنيد ،بعد از اون لپه پخته شده و سبزي ساطوري شده و برنج آبكش شده را اضافه كنيد همه مواد را مخلوط كنيدو حدودا يه رب روي شعله بزاريد سپس گاز را خاموش كنيد و حالا در قابلمه اي مقداري آب ريخته و ميزاريم بجوش بياد بعد بهش زردچوبه و نمك اضافه كنيد و بعد از اون كاهو هارا برگ برگ كرده كاملا شسته(از برگ هاي كوچكتر كه ظريف تر هستن استفاده كنيد) و بعد در قابلمه جوشانده تا نرم و آماده پيچيدن بشن،بعد طبق حالت معمول كه دلمه ميپيچيد مقداري از مواد برنج را وسط كاهو گذاشته و رول ميكنيم دلمه هاي كلم هم همينطور آماده كنيد و همه را در قابلمه بچينيد و در آخر مواد سس را مخلوط كرده چند دقيقه حرارت بدين و بعد روي مواد بريزد مثل استوري و در قابلمه را گذاشته روي شعله ملايم و خدودا ٢ ساعت زمان ميديم تا كاملا پخته بشه من اينجا فراموش كردم ولي اگر مقداري پياز داغ و نعنا داغ هم درست كنيد و روي مواد بدين عالي ميشه ،نوش جان😍

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دلمه كاهو چيني”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.