موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه زیره پلو کرمانی
متن ویدئو طرز تهیه زیره پلو کرمانی
سلام دوستان و همراهان گرامی، امروز اومدیم مهمون خونههاتون بشیم، با روش پختن زیره پلوی کرمانی، لطفا با ما همراه باشید، برای درست کردن زیره پلوی کرمانی، آب برنج رو گذاشتم تا جوش اومده برنج رو میریزم داخلش تا صاف کنم. زیره پلو را میتونیم به صورت دمیهم درست کنیم، الان این را میگذاریم تا بجوشه، و آبکشش کنیم، یه دونه سینه مرغ را داریم، سینه مرغ را به پیاز اضافه میکنیم و با همدیگه مخلوط میکنیم، یک چوب دارچین داریم، چوب دارچینمون را اضافه میکنیم، یک قاشق چایخوری نمک میریزیم، و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، اینها را با هم مخلوط میکنیم، خیلی کم زعفران اضافه میکنیم به هیچ عنوان آب اضافه نمیکنیم، به شعله کوچیک منتقل میکنیم، زیرش رو کم میکنیم و میگذاریم به مدت یک ربع با همین آب خودش پخته بشه.
برنجمون رو آبکش کردیم، مقداری روغن ته قابلممون میریزیم، من میخوام از ته دیگ نون استفاده کنم، نون رو ته ظرفمون میگذاریم یک کم برنج ته قابلمه میریزیم، زیرهها را نیم ساعت خیس کردم، بعد صاف کردم و از صافی گذراندم ریختم داخل پارچه نخی تا هم زیرهها نرم بشن و وقتی که ما میخوایم اینها را بخوریم، زیر دندونمون نیان، لابه لای برنجمون میریزیم. به ازای هر یک پیمانه برنج، یک قاشق غذاخوری زیره استفاده میکنیم زیره کامل.
حدود دو سه قاشق روغن زرد، بالای برنجمون میریزیم و در قابلمه رو میگذاریم منتظر میمونیم تا بخار کنه، وقتی بخار کرد دم کنی را روش میگذاریم، همون طور که میبینید اون زمان مشخص گذشت و مرغهامون آماده شد ما به اندازه بیست گرم کشمش داشتیم، کشمشها را تو آب خیس کرده بودیم، میریزم داخل روغن، و پنج عدد هم گردو داریم، گردوها را هم داخل روغن میریزم، زیر خورشتمون رو خاموش میکنیم، درب رو میگذاریم که با حرارت خودشون جا بیفتند همون طور که مشاهده میکنید برنجمون بخار کرده دمکنیش را میگذاریم زیرش را کم میکنیم وبه مدت سی دقیقه منتظر میمونیم تا برنجمون دم بکشه برای سرو حتما در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. با ما همراه باشید.
دوستان عزیز، زیره پلوی ما آماده شده میایم که با همدیگه سروش کنیم. دوستان عزیز این هم از زیره پلوی کرمانی ما آماده سرو شدآوردیم خدمتتون امیدوارم که شما هم از این غذا خوشتون بیاد، اگر از این ویدیو راضی بودید لطفا کانال رازهای آشپزی را سابسکرایب کنید، لایک و کامنت هم فراموشتون نشه، خوشحال میشیم در کانال رازهای شیرینی پزی همراهمون باشین، بهترینها را براتون آرزو میکنم و به خدا میسپارمتون. خداحافظ.
نینا –
من هروقت سایت شمارو میبینم گشنه ام میشه :)))???