رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

ساندویچ اسلایدر گوشت
مواد لازم:
نان نسیم(اسلایدری)
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
قارچ۱۵۰ گرم
زیتون و فلفل تند
نمک و فلفل و پاپریکا،پودرسیر،ادویه اینالیایی
پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
سس کچاپ
سس مایونز و خردل
طرز تهیه :ابتدا نیاز داریم به یک نان اسلایدری،بعد طبق روال گوشت را با پیاز و ادویه و سیر حسابی سرخ میکنیم تا مزه ها خوب به خرد هم بره و خوشمزه بشن،سپس قارچ ها را هم جداگانه سرخ کنیم و فلفل تند و زیتون رو هم خرد کرده و به تفت کوچیک بدید فقط حواستون باشه روغن را تفسیم کنید و در هر بار یخورده اصافه کنید تا غذا زیاد روغنی نباشه و فقط پنیری باشه😁
بعد نان را با احتیاط از وسط برش بدید و روی یک طرف نان کچاپ بهتره سس گوجه خانگی درست کنید که خوشمزه تره ولی اگه ندلشتید کچاپ بزنید و روی یک طرف نان سس خردل و مایونز بزنید،سپس یک لایه گوشت چرخکرده و یک لایه پنیر موزارلا یا پیتزا بریزید و یک لایه قارچ سرخ شده من از قارچ صدفی استفاده کردم که طعمش خیلی لذیذ بود باز سلیقه ای هست سپس مقداری پیاز کاراملی که طعم ساندویچ رو محشر میکنه بعد یک لایه زیتون و فلفل سبز تند که یه تفت کوچیک دادیم و لایه آخر را با یک لایه پنیر گودا میپوشانیم و نصف نان را روی مواد میگذاریم و روی نان را با مخلوط از روغن زیتون و حریره سیر و ادویه ایتالیایی مخلوط کرده وروی کل نان کشیده و در فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه و حرارت۱۶۰ پخت میکنیم و تمام
پیاز کاراملایز
برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ اسلایدر گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *