رضیم
شماره دستور پخت: 1940
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

ساندویچ مرغ لبنانی
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
ماست سفت ۵ -۶ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
سس خردل و سس تند گلوریا مقداری
نمک و فلفل و پوره سیر مقداری
ارده ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش ۲ عدد
نان لواش
خیارشور ۳-۴ عدد
گوجه
جعفری خرد شده
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه:ابتدا سینه های مرغ را نواری باریک برش بزنید(چون میخوایم مرغمون قشنگ مزه دار بشه بهد توی ظرف ریخته دو تا پیاز را خلالی برش بزنید بریزید روی مرغ ها،نمک و فلفل و ماست بزنید ،آب یه لیموترش و یه حبه سیرم رنده کنید و همچنین مقداری سس خردل و سس تند گلوریا داخل مواد و حسابی با دست ماساژ بدید تا مواد به خرد هم بره ،روی ظرف سلفون بکشید بزارید داخل یخچال از شب قبل بزارید عالیه اگرم وقت نداشتید حداقل یه دو سه ساعتی بزارید،سپس وقتی موادمون خوب مرینید شد،توی تابه کل مواد رو بریزید و اجازه بدید ماست و مواد به خرد مرغ بره بعد از اینکه آبش کشیده شد مقداری روغن زیتون بریزید و مرغ و پیاز را باهاش سرخ کنید،در این مرحله مرغ ما حاضره…میریم سراغ #سس برای سس هم توی یک کاسه ماست(بهتره ماست خوشمزه و شیرین باشه) ،نمک و فلفل،آب لیموترش،ارده و خیارشور رنده شده را مخلوط کرده،میزان کم و زیاد مواد داخلی سس رو با توجه ذائقه تون تنظیم کنید،در این مرحله سس هم حاضره ،میریم سراغ پیچیدن ساندویچ حتما نان لواش یا پیتا باشه نان را باز کنید مقداری از مرغ و پیاز و جعفری خرد شده،گوجه اسلایس شده و مقداری سس بریزید بریزید و ساندویچ رو رول کنید و توی تابه گذاشته و احازه میدیم به مدت کوتاهی مقداری گریل بشه ،
نکته:
توجه داشته باشید در صورتیکه موادتون (مرغ و پیاز )کاملا داغ هست احتیاجی به گریل نداره.
دوم در گریل چون لابه لای نان گوجه و سس هست مقداری گرم میشه که ببینید با ذائقه تون جور در میاد یا خیر ،من خودم گریل کردم و از نظرم بسیار خوشمزه هم شد.
دوستتون دارم..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ساندویچ مرغ لبنانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.