رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه شاورمای مرغ

متن ویدئو طرز تهیه شاورمای مرغ

شاورمای مرغ از اون غذاهاییه که ما همه عاشقشیم معمولا بیرون از خونه همیشه خوشمزه­تره ولی امروز میخوام راهیو نشونت بدم که از بیرونیا بهتر درست کنی بریم ببینیم چطوریه

کار رو با درست کردن ادویه شاورما شروع می­کنیم:

زیره سبز یا سیاه یه قاشق چایخوری کمی کمتر

پولبیبر یا فلفل قرمز

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز خیلی کم

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق کامل

سماق

1 قاشق پاپریکای درجه یک

یه مقدار خیلی کم به اندازه یه بند انگشت چوب دارچین هم می­ریزم داخلش

و جوز بویا یا هندی خیلی کم

حالا همه ادویه­ها رو میکس کرده بعد از پنج شیش دقیقه میکس کردن ادویه آماده شده

خب بریم سراغ سینه ­های مرغ

اینجا یه سینه مرغ کامل دارم و به صورت نواری برششون میدم می­تونین برششون هم ندین ولی من به شخصه دوست دارم برششون بدم تا بهتر مرینت شه و خوشمزه­تر شه

یه کاسه مناسب میارم توش 4 یا 5 قاشق ماست پرچرب میریزم می­تونین ماست یونانی هم استفاده کنین که خوشمزه­تر میشه. حالا دو قاشق چایخوری پر از ادویه­ها استفاده میکنم. توی استفاده از ادویه­ها اصلا نترس چون شاورما رو حسابی خوشمزه میکنه

حالا یکی دو حبه سیر رو رنده و به ماست اضافه میکنم بعد یه لیمو آبشو می­گیرم و می­ریزم توی کاسه و با یه همزن مخلوط رو هم میزنم این میشه مایع مرینت شاورما.

سینه­های مرغ رو به این مایع اضافه می­کنم همشون میزنم کمی باید حسابی باهم مخلوط بشه بعد از دو سه دقیقه روش رو سلفون میکشم و میزارم توی یخچال به مدت حداقل یه ساعت

خب بریم سراغ خمیر شاورما:

1 لیوان آب ولرم

1 قاشق شربت خوری مایع خمیر فوری و آماده باشه

و سه تا از همون قاشق شکر

حالا شروع بهه هم زدن می­کنم تا دونه­های مایع خمیر کاملا حل شه در آب بعد ده دقیقه یه صافی میزارم و دو لیوان آرد کامل بهش اضافه می­کنم و یه مقدار خیلی کم نمک تا مخمر بیش از حد عمل نکنه

سه چهار قاشق روغن مایع

یا قاشق خمیر رو یکم هم میزنم دوباره کمی آرد اضافه می­کنم. توی این مرحله خخمیر رو باید هفت الی هشت دقیقه ورزش بدی تا بافت خمیر کاملا یک دست شه از اینم نترس که خمیر به دستت می­چسبه می­تونی کم­کم خمیر اضافه کنی و ورز بدی تا بافتش منسجم و یه دست شه. یه مقدار روغن زیر و روش بزنین روش رو یه سلفون بکش یه ساعت استراحت کنه تا سایزش دو برابر شه

بعد از یک ساعت خمیرمون آ»اده است میزارمش کنار توی یه ظرف دیگه یه مقدار آرد می­پاشم و خمیر رو به تکه­های مساوی تقسیم می­کنم. حالا تکه­های خمیر تقریبا هفتاد گرمیه چونه می­گیرم و کامل گردش می­کنم. خمیر رو از سمت بیرون به داخل کامل گردش می­کنی  حالا با کناره­های دستم بهش فرم میدم و یه چونه گرد و عالی میشه ئ.باره یه ده دقیقه دیگه بهش زمان میدم و بعد روی سطح کارم آرد می­پاشم یه دونه چونه خمیر رو میزارم وسط یه مقدار آرد و با وردنه پهنش می­کنم و خیلی دقت کنین که یک­دست پهنش کنین تا موقع پخت همه­جای نون پخته شه .

یه تابه میخوایم مسطح و تفلون میزاریم روی شعله متوسط گاز داغ که شد خمیر رو توش پهن می­کنم وقتی حباب زد با یه کفگیر برش می­گردونم بعد از هشت دقیقه نونمون آماده است تقریبا هرطرف نون 4 الی 5 دقیقه زمان میبره.

حالا یه تابه چدن یا معمولی میزارم روی اجاق گاز و کامل که داغ شد سینه­های مرغ رو از توی یخچال در میارم و یکی یکی میچینم روش اگر دوست داری می­تونی روغن هم کف تابه­ات بریزی من چون دوس دارم یه مقدار رژیمی­تر باشه روغن اضافه نکردم بهش. بعد از این­که کامل چیدی هر هفت الی هشت دقیقه برشون گردون تا یک نواخت پخته شه در کل تایم پختش 15 دقیقه  است

حاالا سیب­زمینی­ها هم سرخ می­کنیم که قبلا آموزشش رو بهتون دادم بعد که سرخ شدن روغنشونو می­گیرم و توی یه ظرف کنار مرغا میزارم و بعد تا داغه بهش یکم نمک و فلفل میزنم

خب بریم سراغ سس شاورما:

1 قاشق غذاخوری سس مایونز لازم داریم سس باربیکیو یا کچاپ تند یا شیرین هرکدوم که دوست دارین مقار کمی سس خردل یه نصفه آب لیمو فلفل سیاه و نمک و همه این سسا رو باهم حسابی مخلوط کن تا یه دست شه

پیچیدن ساندویچ:

یه کاغذ میزارم نون سس میزنم روش کاهو گوجه سیب­زمینی شاورمای مرغ یه مقدار خیارشور و میریم سراغ پیچیدنشبه همین راحتی و ساندویچ شاورمای مرغ ما آماده است امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین

طرز تهیه شاورما مرغ هیوا

طرز تهیه شاورما مرغ هیوا

سلامممممم🌹
فكر كنم همتون ديگه شاورما يا ساندويچ لبناني دوست داشته باشين،حالا كه جوابتون مثبته بريم سراغ طرز تهيه👇
شاورماي_مرغ
مواد لازم براي مرينيت مرغ:
سينه مرغ ١ عدد
ماست ٣ -٤ قاشق غذاخوري
پياز ١ عدد
روغن زيتون٢ قاشق غذاخوري
سير ٢حبه
ادويه جات(نمك،فلفل سياه و قرمز،پاپريكا،پودرسير و پياز،زيره سبز)
مواد لازم براي سس طحينه:
ماست ٥-٦ قاشق غذاخوري
ارده:٢ قاشق غذاخوري
روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوري
سير ١ حبه
مقداري آبليموي تازه
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم براي وسط ساندويچ:
كاهو ريز خورد شده
خيارشور
گوجه
جعفري ساطوري شده
پياز قرمز خلالي
سماق
نان پيتا يا لواش
طرزتهيه:
ابتدا مرغ را با موادي كه در مرينيت كردن گفته شد مزه دار ميكنيم حدودا ٢٤ ساعت قبل،سينه مرغ را از سمت پهنا به دونيم كنيد و در مواد بخوابانيد بعد از اينكه كاملا مزه دار شد در تابه گريل كنيد فقط خيلي روي گاز نمونه كه آب ميان بافتي مرغ از دست بره كه خشك ميشه،بعد از طبخ كامل مرغ با چاقوي تيز برش هاي نواري به مرغ ميدهيم و حالا سس را تهيه ميكنيم ،براي سس تمام مواد سس با هم ميكس ميشه و كنار گذاشته ميشه و حالاااااا نان را روي تخته كار گذاشته ميتونيد از نان پيتا استفاده كنيد ولي من اينجا از نان لواش كه در سوپر ماركت ها هست و كاملا نرم هست استفاده كردم و به ترتيب ابتدا كاهو بعد گوجه و خيارشور و (پياز و جعفري و سماق )را هم با هم مخلوط ميكنيم و ميريزيم روي مواد و بعد مرغ هاي برش خورده و بعد از آن هم سس طحينه را ميريزم روي مرغ و مقداري سماق(مطابق عكس) و نان را رول كرده وبا كاغذ روغني فيكس كرده و بعد به صورت كج برش داده و ميل ميكنيم،خيليييييي خوشمزست امتحان كنيد حتما👍🏻😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شاورمای مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *