رضیم
رضیم
طرز تهیه مرغ مارسالا (شام فوری 2)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه مرغ مارسالا

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

مواد لازم خوراک مرغ مارسالا👇🏻👩🏻‍🍳

فیله یا سینه مرغ : ۶ تیکه

پیاز نگینی : ۱ عدد کوچک

سیر : ۲ حبه بزرگ

قارچ : ۸ عدد

آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری

سرکه : ۱ قاشق غذاخوری

(به دلخواه میتونید ۱ عدد استاک مرغ همراه با سرکه اضافه کنید )

سس خردل : ۱ قاشق غذا خوری

شیر : ۱۰۰ میلی لیتر ( نصف پاکت شیر کوچک )

خامه : ۱۰۰ میلی لیتر( نصف بسته خامه صورتی )

آب : یک لیوان فرانسوی

نمک و فلفل : به دلخواه (در ویدئو حدود ۱ قاشق چای خوری ریخته شده )

ابتدا مرغ داخل روغن مایع یا روغن زیتون با نمک هر طرف به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید ، مرغ ها از داخل تابه خارج کنید و به ترتیب پیاز ، سیر و قارچ سرخ کنید بعد سرکه ، آبلیمو و به دلخواه استاک مرغ اضافه کنید و در آخر مخلوط سس خردل ، شیر و خامه که خوب هم زدید به تابه اضافه و مرغ های سرخ شده و آب اضافه کنید و اجازه بدید خوراک مرغ شما به مدت ۱۵ دقیقه با درب بسته و شعله متوسط گاز پخته شود .نوش جان 👩🏻‍🍳✨

نکته : در رسپی اصلی با شراب مارسلا یا شراب سفید پخت میشه دلیل استفاده از سرکه و آبلیمو برای کمی هم مزه کردن غذا با رسپی اصلی است .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ مارسالا (شام فوری 2)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)