رضیم
رضیم
طرز تهیه کوفته بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

از انواع غذاهای قدیمی مشترک ایرانی و ترکی کوفته است که با شیوه های گوناگون و مواد متنوع آماده می گردد. ولی می توان با بکارگیری سبزی ها، کوفته های شبیه به هم آماده نمود. یک مورد از این کوفته ها، کوفته بادمجان می باشد. در این طرز تهیه بادمجان را با پنیر موزارلا، کوفته و داخل فر پخته می گردد. این کوفته ها را می توان تحت عنوان فینگر فود به همراه نان یا به همراه برنج زعفرانی میل کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان ۵ عدد

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری ۱ قاشق چایخوری

پیاز ۱ عدد

فلفل سیاه، پاپریکا و زیره ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار کافی

مواد لازم برای سس کوفته

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

رب چیلی ۱ قاشق چایخوری

کره ۱ ققاشق غذاخوری

پونه کوهی و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته بادمجان

گام اول:

برای پخت کوفته بادمجان اول بادمجان ها را بشویید و به همراه پوست به حالت مکعبی برش دهید. بعد ظرفی برداشته و با اندکی روغن روی گاز می گذارید بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید و صبر کنید تا اندکی خنک شود.

گام دوم:

ظرفی بزرگ تر برداشته و بادمجان ها را داخل آن ریخته و پنیر موزارلا را افزوده و به همراه پودر سوخاری و سس کچاپ و نمک و پنیر فتا و تخم مرغ قاطی کرده و همه را با یکدیگر ورز داده تا انسجام پیدا کنند.

گام سوم:

کف ظرف مخصوص فر را سس کچاپ زده و ماهیتابه را برداشته و با اندکی روغن روی گاز بگذارید تا روغن گرم شود. به اندازه یک گردو از مواد بردارید و در آرد سوخاری بغلطانید بعد داخل روغن داغ چیده و سرخ نمایید.

گام چهارم:

بعد داخل ظرف فرکه سس ریختیم قرار می دهیم. سر ظرف را با فویل می پوشانیم بعد داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است می گذاریم تا در زمان 20 دقیقه پخته شود. کنار کوفته ها می توان نان و سبزی یا برنج زعفرانی نیز قرار داد.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کوفته بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *