رضیم
شماره دستور پخت: 1531
رضیم
قليه ماهي

موارد لازم + طرز تهیه

قليه ماهي🦈
موادلازم:
ماهي شير يا هوور يا سنگسر يا شوريده٣ تيكه (ميتونيد از تيلاپيا هم استفاده كنيد كه خوب ميشه)
گشنیز ٢٥٠گرم
شنبلیله ٥٠گرم
سیر : ٦-٧ حبه
پياز: ١عدد بزرگ
عصاره تمبر هندی :١ پیمانه(پ ن را بخونيد)
آرد :٢ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز و سياه، نمک،پودر تخم گشنیز،پودر سیر به ميزان لازم
رب گوجه: ١ قاشق غذاخوری
رب انار:١ قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
اول از همه تمبر هندي را در ظرفي بريزيد و مقداري آب جوش روي تمبر ها بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا عصاره از گوشت و هسته تمبر جدا بشه و از صافي عصاره را جدا كرده و كنار گذاشته،سبزی را هم ریز خورد میکنیم و در روغن سرخ كرده تا به رنگ تیره در بیاد(اين مرحله در طعم غذاتون تاثير داره كه قشنگ سرخ بشه)،حالا قابلمه را برداشته پیاز را ريز خورد كرده و سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه ميكنيم در اينجا مقداري زردچوبه زده و بعد از کمی كه تفت خورد و طلايي شد سبزی سرخ شده را نیز اضافه میکنیم و با رب گوجه و ادويه ها تفت ميديم و میگذاریم روی حرارت خيلي ملایم کمی جا بیفتد و بعد نمک را اندازه و عصاره تمبر و رب انار را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و بعد شعله را ملايم كرده تا كاملا جا بيفته (يك قاشق آرد راهم در اين مرحله اضافه ميكنيم )و بعد از گذشت ٣٠ دقيقه از زمان پخت ماهي ها را كه از شب قبل مزه دار كرديم در( مقداري نمك ،فلفل،زعفران،خيلي كم سركه)را جداگانه در روغن سرخ ميكنيم و به مواد قليه اضافه كرده و ميزاريم تا دوباره غليظ بشه و جا بيفته.
پ ن:در مورد تمبر هندي بعضي از تمبرها شيرين تر و بعضي ترش هستن براي همين حتما قبل از استفاده بچشيد و بعد استفاده كنيد كه غذاتون زيادي ترش يا شيرين نشه
پ ن: توجه داشته باشين آبي كه در اين خورشت استفاده ميشه فقط آبي هست كه از عصاره تمبر گرفتيم و آب ديگه اي اصافه نميكنيم،
پ ن:اين غذا واقعا خوشمزست و در اصل بايد ترش و تند باشه درست كنيد و لذت ببريد👌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قليه ماهي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.