رضیم
شماره دستور پخت: 145
رضیم
طرز تهیه قليه ميگو

موارد لازم + طرز تهیه

قليه ميگو🍤🍤🍤
موادلازم:
میگو :٥٠٠گرم
گشنیز : ٢٥٠گرم
شنبلیله : ٥٠گرم
سیر : یک سر کامل
پياز: ١عدد بزرگ
عصاره تمبر هندی :١ پیمانه
فلفل قرمز و سياه، نمک،پودر دانه گشنیز،پودر سیر
رب :١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
تمبر هندي را از قبل در آب گرم میگذاریم و با صافي عصاره را جدا كرده و كنار گذاشته،سبزی را در سبزی خورد کن خوب ریز میکنیم و در روغن سرخ میكنيم تا به رنگ تیره در بیاد. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و رب گوجه را اضافه و میگذاریم روی حرارت خيلي ملایم کمی جا بیفتد بعد از آن ادويجات را اضافه و بعد نمک و عصاره تمبر را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و كاملا جا بيفته و در١٠ دقيقه آخر پخت میگو ها را اضافه میکنیم (من ميگو هارو در آب پياز و مقداري فلفل و مزه دار كردم و در مقدار خيلي كم روغن زيتون تفت دادم و بعد اضافه كردم)اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.
پ ن: اين غذا خيلي راحته و واقعا خوشمزست درست كنيد👌🏻😋😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه قليه ميگو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *