رضیم
شماره دستور پخت: 110
رضیم
طرز تهیه كباب تابه اي مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

كباب تابه اي مرغ:
ابتدا گوشت سينه و ران را مرينيت كنين با يه مقدار پياز و فلفل و سير زعفران(به مدت ١ ساعت)😊حالااا گوشت را از استخوان جدا كرده و چرخ كنين (من ريختم تو غذا ساز)بعد بهش يه پياز بزرگ _چند حبه سير_فلفل دلمه قرمز و سبز از هركودوم ١/٤_نمك و فلفل _زعفران_١ قاشق غذا خوري آرد سر خالي اضافه كردم ودوباره يه ساعت گذاشتم تو يخچال واسه خودش استراحت كنه بعد پهن كردم كف تابه(تابه من چدني براي همين روغن نريختم و فقط يه خورده چرب كردم و اون خط هاي روي كباب واسه اينه كه من تابه م خط داره)،و بعد از اينكه يه خورده خودش و گرفت نصف كنين به اندازه اي كه دوست دارين و بعد يه خورده كه سرخ شد كره آب شده و زعفران بريزين رو كبابتون و بعدددد نوش جان كنين😉🌹درست كنين و از طعم بينظرش لذت ببرين
پ ن: از اونجايي كه نان مناسب براي ته ديگ موجود نبود و همين طور سيب زميني و خلاصه متعلقاتي كه ميشه باهاش ته ديگ گذاشت،😩منم كم نيوردم😎 آرد و آب و زعفران و نمك قاطي كردم و گذاشتم ته قابلمه خيليم خوب و خوشمزه شد😋😉

کباب تابه ای مرغ زعفرانی هیوا

کباب تابه ای مرغ زعفرانی هیوا

هميشه در مورد مرغ هايي كه توي بازار هست و با اسامي مرغ سبز و مرغ ارگانيك به فروش ميرسه توضيح دادم خلاصهه با اين مزه هايي كه مرغا دارن ترجيحم به اينه كه مرغ و به شكل هاي مختلف درست كنم كه اتفاقا بيشترم مورد استقبال اعضاي خانواده قرار ميگيره ،غذاي امروزمون كباب مرغ زعفراني هست كه با برنج سرو شده اگه دوست دارين دستورشو ياد بگيرين با من همراه باشيد..

مواد لازم:
مرغ چرخكرده(سينه و ران)٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد متوسط
نمك و فلفل و زعفران به ميزان لازم
جعفري خرد شده(اختياري)
سير ١ حبه
كره
گوجه
سيب زميني
طرز تهيه: خب اين كباب تابه اي خيلي راحته فقط كافيه سينه و ران مرغ را از استخوان ها جدا كنيد و بعد گوشتش رو چرخ كنيد يا بزاريد تو غذاساز فرقي نداره،مرغ چرخكرده را با پياز و سير و نمك و فلفل و زعفران غليظ مخلوط كرده ميتونيد مقداري جعفري ساطوري شده هم اضافه كنيد و حدودا يك ساعت بزاريد تو يخچال تا موادمون خوب با هم آشنا بشن 🥰 و بعد به فرمي كه ميخواين در بيارين و در مخلوط كره و زعفران سرخش كنيد يا كف تابه پهنش كنيد و بعد برش بديدن و بعد از سرخ شدن كامل سرو كنيد،نكته اي كه بايد رعايت كنيد اينه كه حتما از مخلوط سينه و ران مرغ استفاده كنيد كه كبابتون خشك و بي مزه نشه،و در آخرش بعد از سرخ شدن مقداري كره با زعفران و ليموي تازه را با قلمو روي كباب ها تا داغ هستن براش ميكنم،دركنارش هم مقداري گوجه و سيب زميني سرخ شده گذاشتم كه بسي خوشمزه شد،و با برنج زعفراني برييييييين تا بهشت😁🥰

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كباب تابه اي مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *