رضیم
رضیم
طرز تهیه كباب موهامورا لبناني محمره

موارد لازم + طرز تهیه

خب بريم سراغ تهيه يه كباب خوشمزه لبناني كه طرز تهيه ش يخورده متفاوت ولي فوق العاده خوشمزست😍
مواد لازم:
گوشت چرخكرده ٣٥٠ گرم
پياز ١ عدد
نمك و فلفل ميزان لازم
دارچين نصف قاشق چايخوري
جعفري ٢ قاشق غذاخوري
سس موهامارا ٢ قاشق غذاخوري(طرز تهيه آخر دستور)
مواد لازم:
فلفل دلمه قرمز ٢ عدد
سير ٢حبه
گردو ٤٠ گرم
رب انار ١/٥ قاشق غذاخوري
زيره سبز ١/٤ قاشق چايخوري
پياز نصف يك عدد كوچك
روغن زيتون ١/٥ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
پاپريكاي دودي نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه: پياز و جعفري را كاملا ساطوري كنيد و سپس بهش گوشت و ادويه را اضافه و كاملا ورز بديد تا كاملا باهم مخلوط بشن،بعد دو قاشق غذاخوري سس موهامارا را به گوشت اضافه كنيد و دوباره ورز بديد(من يه قاشق زدم و يه قاشق و نگه داشتم كه به عنوان سس جداگانه گذاشتم كنار غذام سرو كنم) بعد مواد گوشتي رو براي راحتي بين دونايلون گذاشته و بادست فرم كباب بديد هر چند تا كباب كه شد ؛ سپس تو يخچال بزاريد تا خودش و بگيره ،سپس تو تابه كباب يا سرخ كنيد و در كنارش هم گوجه كبابي و پياز و جعفري و سماق و برنج زعفراني ،امتحانش كنيد😋😋🙌🏻
سس موهامورا محمره
ابتدا فلفل دلمه اي ها را كبابي ميكنيم در فر يا روي اجاق گاز تا جايي كه پوست آنها كاملا سياه شود و بعد از پخت كامل پوست و هسته و سر آن را جدا كرده تا فقط گوشت آن باقي بماند،سپس در غذاساز(گوشت فلفل دلمه اي هاي كبابي،سير،گردو،روغن زيتون،زيره،پياز،رب انار،نمك و فلفل ) را اضافه كرده و ميكس ميكنيم سپس در بخچال گذاشته تا كاملا خنك شود سپس به گوشت اضافه كنيد،
پ ن:مقداري سس رو توي كاسه رويختم تا ببينيد عزيزانم🙌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كباب موهامورا لبناني محمره”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *