

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه كتلت مرغ
متن ویدئو طرز تهیه كتلت مرغ
سلام عرض میکنم خدمت دوستان و هموطنان طبق درخواست هایی که داشتم و کتلت خیلی بیینده داشت و یکسری ها پیام دادند شما کتلت آموزش دادید یکسری گوشت قرمز نمیتونند بخورند امروز تصمیم گرفتم کتلت مرغ آموزش بدم کتلت بعدی کتلت ماهی هست برای کسانی که نمیتونند گوشت قرمز بخورند میتونند از این دو گوشت سفید استفاده کنند البته من با گوشت بوقلمون چرخ کرده هم درست کردم معرکه بود.
خب موادی که نیاز داریم: گوشت مرغ 500گرم، پادی پادر، فلفلسیاه و فلفل و نمک که دارم روش اضافه میکنم اگردوست داشتید میتونید بهش زردچوبه و نمک بزنید من دو دقیقه قبل اینکه بخوام موادش رو سرخ کنم اضافهاش میکنم الان 2عدد سیب زمینی هایی که تودست جا میشه با رنده درشت رنده کنیم بعد با چاقو روش میزنیم خوردتر شه چون باید با گوشتمرغ باهم بپزند آبش رو میگیریم، گوشت مرغ 500گرم و سبزی نعنا برای طعمدار کردنش از نعنا خورد شده استفاده کردم ساتوریش کردم و بهش اضافه میکنم پیاز هم با همین دنده بزرگ رنده میکنیم و بهش اضافه میکنیم .
پیاز بزرگ باشه شل میشه از دوپیاز متوسط استفاده میکنیم برای اینکه مطمن شویم موادمون خراب نمیشه 2 قاشق پودر سوخاری بهش اضافه کنید باعث میشه وا نره یک تخم مرغ بهش اضافه میکنیم برای 500گرم، تقریبا مواد ما یک کیلو و نمک یک دوم قاشق غداخوری بهش بهش میزنیم و یک سوم پاپدیکاپادل اگرداشتید فلفل سیاه به مقدار لازم اگر داشتید فلفل سیاه به مقدار لازم و فلفل میکس الان موادمون رو باهم مخلوط میکنیم چنگ برنید تا مواد به خورد هم بره موادمون آماده است و به دست چسپیده میشه نیازی به استراحت نداره روغنمون عم داغه مواد رو داخلش میچینیم داخل کتلت یک حفره ایجاد کنید تا وسطش پخته شه هر گوله 40یا 50 گرم است غذامون آماده شد موقع پختن شعله رو زیاد نکنید سیبزمینی هارو ریز کنید و از رندهای استفاده کنید زخمی نباشه امیدوارم درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید اگر رژیمی درست کردید سیب زمینی بهش اضافه نکنید و داخل فر بپزیدش امیدوارم هرجای دنیا هستید موفق و پیروز باشید
طرز تهیه كتلت مرغ هیوا
كتلت مرغ هیوا" width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/245583087_393841075750132_1899645839676607013_n.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/245583087_393841075750132_1899645839676607013_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/245583087_393841075750132_1899645839676607013_n-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/245583087_393841075750132_1899645839676607013_n-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/245583087_393841075750132_1899645839676607013_n-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/245583087_393841075750132_1899645839676607013_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />
سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
سیب زمینی ۱ عدد
فلفل دلمه سبز و قرمز
پاپریکا،پودرسیر،فلفل سیاه و قرمز،نمک،پودر تخم گشنیز،پولبیبر یا ادویه دلخواه)
آرد سوخاری ۳-۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران غلیظ دمکرده
.
طرز تهیه: ابتدا ران و سینه مرغ خام را در غذاساز ریخته و میکس کنید (میتوانید مرغ را آبپز کنید و بعد اضافه کنید) سپس به ترتیب پیاز رنده شده،سیر و سیب زمینی رنده شده،فلفل دلمه سبز و قرمز خرد شده و ادویه ها را باهم میکس کنید(علت اینکه من رنده کردم و اضافه کردم این هست که مواد یکدست بشه و در عین حال له نشه) سپس در آخر کار تخم مرغ و آرد سوخاری و زعفران دم کرده را اضافه کرده و خدودا یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در تابه سرخ کنید زعفران به رنگ و طعم نهایی بسیار کمک میکنه پس حذفش نکنید ،درست کنید و از طعمش لذت ببرید..
گردیا –
خدایی خیلی خوشمزه بنظر میرسه😋
تاج بانو (خریدار محصول) –
به به واقعا لذیذ بنظر میرسه????????????