رضیم
رضیم
طرز تهیه كته با قلوه گاه گوسفند

موارد لازم + طرز تهیه

با توجه به وضع اقتصادي و گراني گوشت😅 براتون يه پيشنهاد دارم كه قيمت خيلييي مناسبي هم داره،
اين غذايي كه ميبينيد(كته با قلوه گاه گوسفنده) كه بسيااار خوشمزست ؛
فقط كافيه از سوپرگوشت محلتون مقداري قلوه گاه گوسفند بگيريد و يه سر بزنيد به دستوري كه اينجا ميزارم😍👌🏻
چلو قلوه گاه گوسفندي
مواد لازم:
قلوه گاه گوسفندي ١كيلو
پياز ٢ عدد متوسط
سير ٢ حبه
كرفس ١ ساقه
هويج ١ عدد
نمك،فلفل ،زردچوبه،چوب دارچين،زعفران به ميزان لازم
برنج ٣ پيمانه
طرز تهيه:ابتدا در قابلمه مناسب پياز را خورد كرده و تفت ميدهيم و بعد سير و زردچوبه نمك و فلفل را اضافه و كاملا تفت دهيد بعد بهش كرفس و هويج را كه خورد كرديم اضافه و بعد گوشت را با همه مواد تفت ميديم و يه دونه چوب دارچين (بعضيا از برگ بو استفاده ميكنن كه كاملا سليقه اي )و سپس آبجوش را اضافه ميكنيم و ميزاريم تا كاملا بپزه،
بعد از پخت كامل در قابلمه اي كه ميخوايم توش برنج را دم كنيم مقداري كره+روغن كرمانشاهي+زعفران را كف قابلمه ميريزيم سپس گوشت را ميزاريم كف قابلمه و در قابلمه اي ديگر برنج را با (آب گوشت كه با صافي كاملا تميز شده) حالت كته درست ميكنيم وقتي آبش كاملا كشيده شده برنجي كه با آب گوشت پخته را روي گوشت ميريزيم و دم ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي،خيلي لذيذ و خوشمزست،
در كنارش هم زيتون پرورده و دوغ بزنيد در آخرشم يه عادت خيلي خوب كه به هضم غذا به شدت كمك ميكنه خوردن خرما با ارده ست😍💪🏻(اين عادت بيشتر در جنوب كشور رايجه)

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كته با قلوه گاه گوسفند”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *