رضیم
شماره دستور پخت: 80
رضیم
طرز تهیه كوفته داوود پاشا

موارد لازم + طرز تهیه

سلام..دوستاني كه تركيه رفتن حتما (كوفته داوود پاشا) رو خوردن😉و امااا دوستاني كه هنوز موفق نشدن برن،هيچ اشكالي نداره ما اين غذا رو خيلي راحت و آسون مياريم به خونه هاشون،اين كوفته يكي از غذاهاي اصلي در رستوران هاي تركيه هست،پس يه بار امتحانش كنين تا ببينين كه چقدررر خوشمزست😋😋 كوفته داوود پاشا:
مواد لازم
گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله
500 گرم

نمک و فلفل )
به مقدار لازم

پیاز (رنده و آب‌گرفته شده)
1 عدد

آرد گندم
به مقدار لازم

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)
به مقدار لازم

پیاز (نگینی خردشده)
1 عدد

زردچوبه
1 قاشق چايخوري

نعناع خشک
4 قاشق سوپخوری

رب انار
3 قاشق سوپخوری

طرز تهيه
. در ظرفی، گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس پیاز و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به‌اندازه‌های گردو از مخلوط بردارید و در کفِ دست، به‌شکل کوفته‌ریزه در آورید 2. کوفته‌ریزه‌ها را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، کوفته‌ریزه‌ها را از یخچال خارج کنید و در مقداری آرد بغلتانید.
3. در تابه‌ای گود، حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم، پیاز (نگینی خردشده) را تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. زردچوبه و کوفته‌ریزه‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس نعناع خشک را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
4. در ظرفی، رب انار را در 500 میلی‌لیتر آب رقیق کنید سپس آن را به تابه حاوی کوفته‌ریزه اضافه و حرارت را زیاد کنید. زمانی‌که آب جوش آمد، درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا كوفته ها به‌مدت تقریباً 45 دقیقه بپزد و کاملاً جا بیافتد.
5. در اواسط پخت، مقداری نمک و فلفل به كوفته ها اضافه کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كوفته داوود پاشا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *