
موارد لازم + طرز تهیه
سلام..دوستاني كه تركيه رفتن حتما (كوفته داوود پاشا) رو خوردن😉و امااا دوستاني كه هنوز موفق نشدن برن،هيچ اشكالي نداره ما اين غذا رو خيلي راحت و آسون مياريم به خونه هاشون،اين كوفته يكي از غذاهاي اصلي در رستوران هاي تركيه هست،پس يه بار امتحانش كنين تا ببينين كه چقدررر خوشمزست😋😋 كوفته داوود پاشا:
مواد لازم
گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله
500 گرم
نمک و فلفل )
به مقدار لازم
پیاز (رنده و آبگرفته شده)
1 عدد
آرد گندم
به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخکردن)
به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده)
1 عدد
زردچوبه
1 قاشق چايخوري
نعناع خشک
4 قاشق سوپخوری
رب انار
3 قاشق سوپخوری
طرز تهيه
. در ظرفی، گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس پیاز و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و بهاندازههای گردو از مخلوط بردارید و در کفِ دست، بهشکل کوفتهریزه در آورید 2. کوفتهریزهها را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، کوفتهریزهها را از یخچال خارج کنید و در مقداری آرد بغلتانید.
3. در تابهای گود، حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم، پیاز (نگینی خردشده) را تفت دهید تا طلاییرنگ شود. زردچوبه و کوفتهریزهها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس نعناع خشک را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
4. در ظرفی، رب انار را در 500 میلیلیتر آب رقیق کنید سپس آن را به تابه حاوی کوفتهریزه اضافه و حرارت را زیاد کنید. زمانیکه آب جوش آمد، درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا كوفته ها بهمدت تقریباً 45 دقیقه بپزد و کاملاً جا بیافتد.
5. در اواسط پخت، مقداری نمک و فلفل به كوفته ها اضافه کنید.
کاویش (خریدار محصول) –
من از رسپی های شما خیلی استفاده میکنم، ممنونم😉
فائزه (خریدار محصول) –
عالی شده عالییییی😋