رضیم
شماره دستور پخت: 865
رضیم
لازانیا با سس قارچ

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه لازانیا با سس قارچ

متن ویدئو طرز تهیه لازانیا با سس قارچ

لازانیا با سسِ قارچ

سلام همراهانِ عزیز . تصمیم داریم یک غذایِ ایتالیایی رو به شما ارائه بدیم. اول موادِ لازم برایِ درست کردنِ سس رو به شما ارائه می‌دم:

گوشت چرخ کرده گوساله ۲۰۰ گرم

 فلفل دلمه ای ۱ عدد

 قارچ به مقدار لازم

 پیاز ۲ عدد

 گوجه فرنگی ۲ عدد

 کالباس به مقدار لازم

شیر سه لیوان

آرد گندم یا سفید ۳ قاشق غذا خوری سر پر

سیر دو عدد

 لازانیا یک بسته

 پاپریکا و آویشن به مقدار لازم

فلفل سفید یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری

 نمک یک ودو سوم قاشق چایخوری

 پنیر پیتزابه مقدار لازم

کره ۷۰ گرم

پیاز نگینی به مقدار لازم

حدودِ 70 گرم کره را داخلِ یک قابلمه می‌ریزیم تا ذوب بشه. بعد قارچ‌هایی رو که از قبل نگینی خُرد کردم رو داخلِ کره تفت می‌دم. سپس سیر رو خرد کرده و بهش اضافه می‌کنیم. چون قارچ آب می‌ندئازه می‌ذاریم یه کم سر تفت بخوره بعد ادامه کار رو انجام می‌دیم. ادویه‌هایی که ما برایِ سسِ قارچ نیاز داریم عبارتست از: فلفلِ سفید، فلفلِ سیاه و نمکک هستِش. من این سه تا رو داخلِ این اضافه می‌کنم بعد از این‌که سیر رو بهش اضافه کردم.

بعد از اضافه کردنِ سیر آرد رو بهش اضافه می‌کنم. آرد رو تا زمانی هم می‌زنم که بویِ خامیِ آرد از بین بره. بعد وقتی بویِ خامیِ آرد از بین رفت من شروع می‌کنم شیر رو اضافه کردن. اما شیر رو یک‌جا همه‌ش رو اضافه نمی‌کنم. شیر رو کم کم اضافه می‌کنم و تا زمانی اضافه می‌کنم که شیر به شکلِ فرنی با یک ذره غلظتِ بیش‌تر در بیاد چون می‌خوایم لابه‌لایِ خمیرِ لازانیا بزاریم نباید خیلی شل و روون باشه. باید اون سفتیِ خودش رو داشته باشه و مواد  رو بهش چسپندگی بده. سیر رو که به قارچ اضافه می‌کنیم رو رنده نمی‌کنیم بلکه نگینی خرد می‌کنیم. وقتی که احسای کردیم مایه‌یِ قارچ و سیر ما سبک شد بویِ خیلی عالی از ترکیبِ این دو درست می‌شه. نمک اضافه می‌کنیم به اندازه‌یِ یک سوم و دو سوم قاشق چای‌خوری بعد فلفلِ سفید و در آخر فلفلِ سیاه رو اضافه می‌کنم و تفت می‌دم.

این بستگی به ذائقه‌یِ خودتون داره. بعضی‌ها زیاد تندِش رو دوست ندارَن. من فلفلِ سیاه هم اضافه کنم چون تند دوست دارم. تفت می‌دیم تا آماده بشه. در این حین که مایه‌یِ ما آماده بشه ما گوجه‌فرنگی و پیاز رو به‌صورتِ نگینی خُرد می‌کنیم. کالباس رو هم به صورتِ رشته‌ای ریزِ می‌کنیم . مایه ما که خوب تفت داده شد بهش آرد رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا بویِ خامی آرد بره بعد  بخشی از شیر رو بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنم بعد که یکدست شد مجدداً مابقیش رو اضافه می‌کنم تا خودش رو بگیره. اگر سفت شد بهش شیر اضافه می‌کنیم و این کار رو با سرعتِ بیش‌تری باید انجام داد که این تکه‌تکه نشه. سس قارچِ ما آماده شد. سس که آماده شد می‌ریم سراغِ بقیه کارها.

داخلِ قابلمه روغن می‌ریزیم تا بتونیم پیازها رو باهاش سر تفت بدیم سبک بشه و فقط در حدِ سبک شدن و زیاد نمی‌خوام سرخ بشه. پیاز که سبک شد گوشتِمون رو بهش اضافه می‌کنیم. بعد که کمی گوشتمون رو هم تفت دادیم ادویه‌ها رو اضافه می‌کنیم. ادویه‌هایی که به گوشت اضافه می‌کنیم نمک، فلفل سیاه و پاپریکا هستِش. آخرین لحظه که این رو خاموش می‌کنیم آویشن هم بهش اضافه می‌کنیم. یادِتون باشه که اون چیزی که تویِ غذاهایِ ایتالیایی خیلی اهمیت داره ادویه‌یِ آویشَن هستِش. آویشَن یک رکنِ اساسی تویِ غذاهایِ ایتالیایی هستِش. خیلی غذا رو خوش‌طعم و خوش بو می‌کنه. تا آماده شدن موادِ گوشتیمون می‌ریم سراغِ برگه‌هایِ لازانیامون و اونا رو آماده می‌کنیم. برگه‌هایِ لازانیایی که قبلاً استفاده می‌کردیم باید حتماً می‌جوشاندیم و آبکِشِش می‌کردیم.

اگر باز هم از اون لازانیا دارید اونا رو بجوشونید بعد که نرم شد اون رو بشکنید اگه صدایِ شکستنِش اومد اون لازانیا آماده نشده هنوز. اما اگه به این شکل نشد و لا خورد این لازانیا آمادَس. اما این لازانیاهایی که نیمه پخت روشون نوشته و نیمه آماده است دیگه نیازی به جوشاندن نداره برایِ اینکه خودش با موادِمون کاملاً اوکی می‌شه. کاملاً کفِ دیسِمون رو به روغن آغشته می‌کنیم و یک لازانیا کفِ اون می‌چینیم. مایه‌یِ گوشتیمون که آماده شد بهش آویشَن رو اضافه می‌کنم. و از رویِ حرارت برمی‌داریم. و شروع می‌کنیم به مرحله‌ای که باید لازانیامون رو بچینیم. لارانیاها مون رو که کف ظرف چیدیم روش سس قارچ می‌زنیم و تماکِ قسمت‌هایِ لازانیا را بهش آغشته می‌کنیم. بعد گوجه می‌ریزیم. گوجه نباید زیاد ریخته بشه چون آب می‌ندازه. مرحله‌یِ بعدِش اینه که کالباس‌هایِ رشته‌‌شده رو می‌ریزیم، بعد مایه گوشتی و بعد فلفل دُلمه‌ایِ اسلایس شده می‌ریزیم. اسلایس‌هایِ فلفل نباید نه زیاد ضخیم باشه که پخته نشه و نه زیاد نازک باشه که له بشه.

بعد قارچ و پنیرِ پیتزا رو روشون می‌پاشیم. حواستون باشه که هر چند وقت یکبار باید سس رو هم بزنید که ته نشین نشه و برایِ لایه‌هایِ بعدی یک دست باشه. سعی کنید مواد رو به یک اندازه در همه‌یِ قسمت‌ها بریزید که لایه‌هایِ ما کج نشه و ما یک لایه‌یِ صاف داشته باشیم. رویِ پنیرمون کمی سس قارچ اضافه می‌کنیم. یه لایه دیگه ار ورقِ لازانیا می‌چینیم. و دوباره همون مراحلِ قبل رو تکرار می‌کنیم. در مرحله‌یِ آخر که مرحله‌یِ اتمام و بالایِ به اصطلاح لازانیاس ما از فقط پنیرِ پیتزا استفاده می‌کنیم و چیزی دیگه‌ای روش نمی‌ریزیم و این‌که لازانیامون چند لایه باشه به عهده‌ و سلیقه‌یِ خودمون هستِش. اما نهایت تا سه لایه می‌شه استفاده کرد. یک کوچولو روش فشار می‌دیم بعد لازانیامون رو داخلِ  فری که یک ربع زودتر روشن کردیم که آماده باشه  رئیِ درجه 180 می‌ذاریم و 30 دقیقه هم بهش زمان می‌دیم.

30 تا 45 دقیقه. 45 دقیقه برایِ اینکه بعضی‌ها دوست دارن روش خشک و طلایی بشه که 15 دقیقه آخر رو قسمتِ گریل رو براش روشن می‌کنن تا روش طلایی و خوش‌رنگ بشه. برایِ اینکه پنیر پیتزایِ ما کش‌دار در بیاد تویِ همه‌یِ غذاهایی که از پنیر پیتزا استفاده می‌کنیم مخصوصاً لایه رویی سعی کنید که آب اِسپرَی کنید. وقتی که آب اِسپرَی می‌کنید و داخلِ فر میره مطمئن می‌شید که دیگه لازانیایِ ما خشک نمی‌شه. رویِ ظرفِمون رو با یه ظرف یا وسیله‌یِ نسوز می‌پوشانیم و بعد داخلِ فر می‌ذاریم. رویه ظرفِمون رو به این دلیل می‌ذاریم که لازانیا خشک نشه و خوب پخت بشه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لازانیا با سس قارچ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.