

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه میگو کبابی
متن ویدئو طرز تهیه میگو کبابی
امروز میخوایم یه غذای دریایی بهتون یاد بدم که توی سه تا مدل مختلف میشه درستش کرد و اینکه واقعاً غذای سالمی هست. خب اگر بخواهید میتوانید کبابش کنید، اگر بخواهید داخل آون میتوانید بگذارید و اگر بخواهید روی گریل روی گاز میتوانید درست کنید. بستگی به خودتان دارید که بخواهید به چه شکل درست کنید. اما مرینیت کردنش خیلی ساده است و خب مرینیتهای مختلف برای غذاهایی دریایی وجود داره ولی خب مرینیت غذاهای دریایی یک سریشون هستند که خیلی طولانی مدت طول میکشد که این موادی که قرار است طعمدار کند ماده غذاییتان را داخلش نفوذ کند. امروز چیزی که میخوام بهتون یاد بدم خیلی خوشمزه و خیلی خوشرنگ و خیلی خوش طعم است.
مواد اولیهاش را من به شما بگویم. یک قاشق ببینید به اندازه همین قاشق، یک قاشق رب میخواهیم. روغن زیتون، ارگانو یا همین پونه کوهی خودمان است. چهار عدد حبه سیر، لیموی تازه اگر نداشتید میتوانید از لیموی معمولی استفاده کنید. فلفل سیاه، نمک و فلفل تند. باز هم بستگی به ذائقهتان دارد و اگر زیاد غذای تند دوست نداشتید میتوانید زیاد ازش استفاده نکنید ولی حتماً بهش بزنید که بیس غذا با این هست. من 500 گرم هم میگو دارم و خب میگو میتوانید طرحهای مختلف، مدلهای مختلفش را بگیرید و سبزی جعفری تازه دارم حالا به اندازهای که میخواهید شما درست کنید. برای نیم کیلو شما فکر میکنم 20، 30 گرم خرد شدهاش کافی باشه. من یک مقداری از این جعفریام را برداشتم و کنار گذاشتم برای زمانی که میخواهم پخت تازه و تازه روش یک مقداری بپاشم. حالا مواد اولیهاش را من برای درست کردن بهتون بگویم. مواد اولیهای که نیاز دارد خرد نشود. چهار تا حبه سیر داریم. سیرهایمان را من به این شکل، اگر سیر را خردش کنید، خیلی زمان میبرد که نفوذ کند داخل میگو. اما اگر با این دستگاه بتوانید رندهاش کنید یا بتوانید مچ کنید خیلی بهتر و راحتتر در طعم میگو میرود و بهتر مرینیتش میکند.
در دومین قسمت یک قاشق رب استفاده میکنیم. این رب هم خوشمزهاش میکند هم بهش طعم میدهد. هم یک مقداری رنگش را تغییر میدهد. بعد از اینکه رب اضافه کردم. سس فلفل را خیلی با دقت اضافه میکنم برای اینکه زیاد نشود. این سس فلفل من خیلی تند است و من یک قاشق بیشتر بهش اضافه نمیکنم. حالا ممکن است برایتان سوال پیش بیاید چرا فلفل سیاه، فلفل سیاه فقط برای این است که عطر و طعم به آن بدهد. فلفل سیاه هم به اندازه یک چهارم قاشق چای خوری به آن فلفل سیاه اضافه میکنیم. ارگانو هم به همین صورت. نمک به میزان دلخواه هر چقدر که دوست دارید من به اندازه یک چهارم قاشق چای خوری به آن نمک اضافه میکنم و میآییم سراغ لیمو. اگر لیموی تازه نداشتید در خانه میتوانید از آب لیمو هم استفاده بکنید. موادمان تقریباً اینجا نیاز دارد به اینکه میکس بشود.
در این مرحله روغن زیتون هم اضافه میکنم. و در انتها سبزی جعفری را بهش میزنم. به اندازه یک چهارم یک استکان هم روغن زیتون بهش اضافه میکنیم. خب من سبزی جعفریام را الان بهش نمیزنم چون میخواهم میخوام اینها را کاملا هم بزنم به خورد هم برود. وقتی که سبزی بیای کار رو مقداری سخت میکند. البته داخل همین مواد هم باید یکی دو ساعت قبل از اینکه غذا را درست بکنید باید موادتان را داخلش بگذارید تا استراحت کند. خب حالا میآیم سراغ جعفری. جعفری هم نیاز نیست که چندین بار بخواهید خرد کنید. فقط باید دقت کنید که جعفریتان یک دست شده باشد. این هم از سبزی جعفری. حالا وقت آن رسیده که میگو را به آن اضافه کنم.
میگو را باید کاملاً داخل این مواد هم بزنید و بگذارید به مدت دو ساعت استراحت کند. اگر میخواهید بهتر تو خورد میگوتون بره میتوانید داخل کیسه فریزر بریزید و کاملاً در آن را ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید. من کارم تمام است و به آن فرصت میدهم که دو ساعت استراحت بکند و بعد از اینکه جدا کردم انتهای آن سسی هم که میماند با براش من موقع پختن به خود میگوها میزنم. حالا زمانش شد دوباره فیلم میگیرم و نشانتان میدهم. من اینها را داخل مواد خواباندم دو ساعتی شد و تقریباً فکر میکنم ببینید وقتی که تغییر رنگ داد میتوانیم متوجه بشویم که این مواد خوب مرینیت شده است. و مواد مرینیت هم خوردم خوشمزه شده بود.
حالا برای سیخ کردنش ببینید شکلهای فانتزی سیخ کنید باید این دم بیاید روی این یکی قرار بگیرد. ببینید اینها را سیخ زدهام اینجوری به این شکل حالا ممکنه اینجوری سوال پیش بیاید که اینجوری خوب پخته نمیشود ولی نه خیلی هم خوب پخته میشود وقتی که از یک طرف بگذارید بپزد میگو با یک حرارت کوچک پخته میشود و خیلی راحت آن طرفش هم میپزد. و وقتی که میپزد دیگر دفرمه نمیشود. و اینکه شکل و شمایلش را از دست نمیدهد. خب خیلی غذاهای دریایی مهم است که طرح غذایمان وقتی که پخته شد به هم نخورد و قشنگ باشد.
حالا برای پختنش هم به شما گفتم هم میتوانید این را هم میتوانید باربیکیو کنید هم میتوانید داخل آون درست کنید و هم میتوانید روی گاز من گریل پن دارم خیلی راحت میتوانم این کار را بکنیم و شما هم میتوانید این کار را بکنید. البته اگر بخواهید عادلانه این غذا را نگاه بکنیم این خودش جزو رژیمی هم محسوب میشود. حالا آنچنان روغنی ما فقط روغن زیتون فقط زدیم که برای مرینیت آن ولی آنچنان روغنی داخلش نمیرود ولی اگر بخواهید کبابیش بکنید که کلاً این غذا یک غذای رژیمی کامل محسوب میشود. ببینید ردیف به ردیف پشت سر همدیگه به این شکل. این موادش هم من دور نمیریزم و با براش وقتی که یک طرفش پخت میتوانم یک مقدار از موادش هم به آن بزنم. حالا دیگر باقی آن را پای گاز به شما نشان میدهم. دیگر آمدیم سر گریلمان. اینها را گرل بکنیم به این شکل هم را از یک طرف به این شکل قرار میدهیم. اگر دوست داشتید میتوانید روغن به آن بزنید و اگر هم دوست نداشتید بهش روغن نزنید.
حالا برای این که این یک مقداری بهتر بشود و مواد مرینیت هدر نرود اینها را هم میتوانید به این شکل با براش در انتها، حتی زمانی هم که خواستید کبابش بکنید میتوانید این کار را بکنید این را هم با براش به این شکل اضافه موادتون را به این شکل روی آن بزنید و قرار بدهید. خب حالا یک سالاد هم کنارش آماده کردهام و وقتی تمام شد به شما نشان میدهم. خب غذای من آماده شد، این غذا اگر سرد بشود از دهن میافتد. ببینید من کنارش سالاد گذاشتهام و اینکه غذایم آماده شده است کامل. داغ داغ است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.