

موارد لازم + طرز تهیه
🥙مواد لازم نان فوکاچیا👇🏻
🥙برای خمیر👇🏻
۱ لیوان آب ولرم (۲۰۰ میلی لیتر)
۱ پاکت خمیر مایه خشک یا نصف پاکت خمیر مایه خیس
۳ لیوان آرد
۱ ق م شکر
۱ ق چ نمک
یکم بیشتر از نصف لیوان روغن زیتون
🥙برای روش👇🏻
۲ ق غ روغن زیتون
گوجه گیلاسی به مقدار لازم
۱ عدد پیاز قرمز کوچک
پنیر سفید مکعبی خرد شده به مقدار لازم
زیتون سبز یا سیاه خرد شده به مقدار لازم
۱ ق چ آویشن
۱ ق چ پاپریکا
🥙برای روش بعد پخت👇🏻
۱ حبه سیر رنده شده
۲ ق غ روغن زیتون
۱ ق غ کره به دمای محیط رسیده
🥙طرز تهیه👇🏻
خمیر مایه، شکر، آب ولرم رو داخل ظرف مناسبی ریخته و تا زمانی که خمیر مایه حل بشه هم می زنیم بعد نمک، روغن زیتون و آروم آروم آرد الک شده رو اضافه کرده و یه خمیری که به دست نچسبه ورز می دیم. خمیر رو با کاردک یا قاشق چوبی جمع می کنیم من به دستم روغن زیتون مالیدم و خمیر رو جمع کردم. روی خمیرمون رو به مدت ۴۵ دقیقه با سلفون می پوشونیم تا عمل بیاد.
بعد این که خمیر عمل اومد توی سینی یا ظرف پیرکس روغن مالی شده یا کاغذ روغنی پهن شده خمیرمون رو قرار داده و باز می کنیم. میشه دست رو روغنی کرد و این کار رو انجام داد بعد روش رو روغن زیتون می مالیم و با انگشتمون داخل خمیر رو گود میکنیم و گوجه فرنگی، زیتون، پیاز و پنیر سفید رو روش قرار می دیم.ادویه هارو روش پاشیده و دوباره روش یک پارچه تمیز پهن میکنیم و ۲۵ دقیقه استراحت می دیم.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش سرخ بشه می پزیم.
برای سس روش سیر رنده شده، روغن زیتون و کره رو مخلوط می کنیم بعد اینکه نون رو از فر در آوردیم تا وقتی که داغه روش می مالیم. برش می زنیم و سرو می کنیم.
نوش جان❤🤩
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.