رضیم
شماره دستور پخت: 127
رضیم
طرز تهیه هويج پلو شيرازي

موارد لازم + طرز تهیه

سلام اگه تاحالا هويج پلو درست نكردين پيشنهاد ميكنم حتما يه بار درست كنيد و از طعمش لذت ببرين(هماهنگيه مزه ها تو اين غذا معركست👌🏻😉
مواد لازم براي هويج پلو شيرازي:
برنج ٣ پيمانه
مرغ حدودا ٥٠٠ گرم
پياز ١ عدد متوسط
هويج متوسط ٤ عدد
خلال بادام ١/٢ پيمانه
زرشك ١/٣ پيمانه
شكر ٤ قاشق غذاخوري
كره براي سرخ كردن به ميزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
زعفران دم كرده مقداري
و حالااااا طرز تهيه : ابتدا مرغ را من از ران مرغ استفاده كردم ،با پياز و نمك و فلفل و زعفران مرينيت كنيد(چند ساعت در يخچال)و بعد در تابه مقداري روغن بريزيد و مرغ ها را با همون موادي كه مرينيت كردين تفت بدين و بعد خدودا ١/٢ پيمانه آب اصافه كنيد و بزارين تا مرغ با حرارت ملايم و البته آب كم بپزه، در تابه اي ديگر كره را آب كرده و هويج ها را كه رنده درشت زديم به كره اضافه و تفت ميدهيم،و بعد شكر را اضافه ميكنيم تا هوبج حالت شيشه اي پيدا كنه(من خودم از شكر استفاده نكردم)و بعد زرشك كه با آب شسته و آبكش كرديم را به هويج اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم و بعد خلال بادام را اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم زده و شعله را خاموش ميكنيم..حالا در قابلمه مقداري برنج آبكش شده را اضافه و روي آن را مخلوط هويج و زرشك و بادام ميريزيم و بعد مرغ هاي پخته شده و بعد از آن دوباره برنج و در آخر مقداري زعفران دم كرده و دارچين و دم ميكنيم..👌🏻😉

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه هويج پلو شيرازي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *