
موارد لازم + طرز تهیه
سلام اگه تاحالا هويج پلو درست نكردين پيشنهاد ميكنم حتما يه بار درست كنيد و از طعمش لذت ببرين(هماهنگيه مزه ها تو اين غذا معركست👌🏻😉
مواد لازم براي هويج پلو شيرازي:
برنج ٣ پيمانه
مرغ حدودا ٥٠٠ گرم
پياز ١ عدد متوسط
هويج متوسط ٤ عدد
خلال بادام ١/٢ پيمانه
زرشك ١/٣ پيمانه
شكر ٤ قاشق غذاخوري
كره براي سرخ كردن به ميزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
زعفران دم كرده مقداري
و حالااااا طرز تهيه : ابتدا مرغ را من از ران مرغ استفاده كردم ،با پياز و نمك و فلفل و زعفران مرينيت كنيد(چند ساعت در يخچال)و بعد در تابه مقداري روغن بريزيد و مرغ ها را با همون موادي كه مرينيت كردين تفت بدين و بعد خدودا ١/٢ پيمانه آب اصافه كنيد و بزارين تا مرغ با حرارت ملايم و البته آب كم بپزه، در تابه اي ديگر كره را آب كرده و هويج ها را كه رنده درشت زديم به كره اضافه و تفت ميدهيم،و بعد شكر را اضافه ميكنيم تا هوبج حالت شيشه اي پيدا كنه(من خودم از شكر استفاده نكردم)و بعد زرشك كه با آب شسته و آبكش كرديم را به هويج اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم و بعد خلال بادام را اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم زده و شعله را خاموش ميكنيم..حالا در قابلمه مقداري برنج آبكش شده را اضافه و روي آن را مخلوط هويج و زرشك و بادام ميريزيم و بعد مرغ هاي پخته شده و بعد از آن دوباره برنج و در آخر مقداري زعفران دم كرده و دارچين و دم ميكنيم..👌🏻😉
قمرالزمان (خریدار محصول) –
چقدر لذیذهههه👍🏻😉
تهمینه (خریدار محصول) –
چه ترکیب خوشمزه ای🤩🥰🥰
مِهرسا (خریدار محصول) –
کاشکی یکی واسه من از اینا درست میکرد :)????????