رضیم
شماره دستور پخت: 1527
رضیم
طرز تهیه پاستا بلونز

موارد لازم + طرز تهیه

سلاممم دوستاي عزيزم،دستور پاستا بلونز و براتون زودتر گذاشتم كه اگر هوس كردين واسه شام درستش كنيد.
همان‌طور که ميبينيد سس بلونز تا حد زیادی به سس گوشت برای ماکارونی به سبک ایرانی شبیه هست و شاید مهم‌ترین تفاوتش در استفاده از هویج در این دستور باشه و هم اينكه دم نميكنيم.
پاستا بلونز
گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم
پياز ١ عدد
ادويه(پاپريكا،فلفل تازه،پودر سير,آويشن يا اوريگانو)به مقدار لازم
سير ١ حبه
اسپاگتي ١٥٠ گرم
گوجه پوره شده ٣ عدد متوسط
رب گوجه ٢ قاشق غذلخوري
هويج رنده شده ريز ١ عدد
پنير پارمسان به ميزان دلخواه
قارچ و فلفل دلمه اي به ميزان لازم(اختياري)
طرز تهيه:ابتدا سس بلونز را آماده ميكنيم،پياز را رنده درشت ميكنيم و بهش مقداري زردچوبه زده و تفت ميديم بعد از اون گوشت چرخكرده و بعد ادويه ها را اضافه ميكنيم سپس رب و اجازه ميديم تا كاملا سرخ بشه و بعد پوره گوجه را ريخته تا كاملا جا بيافته و غليظ بشه بعد از ان كه كاملا پخت بهش فلفل دلمه و قارچ و هويج رنده شده را اصافه ميكنيم و تا وقتي كه كاملا بپزه،اسپاگتي هارو آماده ميكنيم به اين صورت كه در آب جوش مقداري نمك ريخته و اسپاگتي ها را بدون نصف كردن ريخته و اجازه ميديم كه كاملا نرم بشه ولي نه له ؛ چون ما بخش دم كردن نداريم براي همين نرم تر از حالت معمول برميداريم و هيچ روغني هم اضافه نميكنيم و اصلا به هم نميچسبه خيالتون راحت(نكته ش تو اينه كه ظرف بايد بزرگتر و مقدار آب بايد بيشتر از پاستاها باشه در غير اين صورت به هم ميچسبه) بعد از آماده سازي هم در ظرف سرو پاستاهايي كه آبكش كرديم را ريخته سپس سس گوشت رو روي اسپاگتي ها ميديم و روش يه عالم پنير پارمسان (من اينجا كمتر ريختم كه عكس واضح باشه) درست كنيد و نوش جان😋👌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پاستا بلونز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *