رضیم
رضیم
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

متن ویدئو طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

سلام برای تهیه خمیر، آب ولرم، پودر مایه خمیر و شکر رو خوب با هم مخلوط می‌کنم. ده دقیقه بعد، آرد، یه کم نمک، روغن زیتون و با دست چرب ده دقیقه اون رو خوب ورز می‌دم. همینه..

روغن زیتون روی خمیر، زیر خمیر وبره برای دو ساعت استراحت.

دو ساعت بعد، به آرومی‌اون رو دو قسمت می‌کنم. این جوری. حالا تو ظرف خوب و بزرگ، آرد نخودچی یا آرد جو رو می‌ریزم و چونه‌ها را میزارم روش، یه کوچولو روغن زیتون و بره برای یک ساعت دیگه استراحت.

تو این مدت برای مدت سس، گوجه‌ها رو خرد می‌کنم. عالیه..

حالا اونا رو پوره می‌کنم و بعد توی ماهیتابه داغ می‌ریزم. فلفل سیاه، نمک، روغن زیتون، و برگ ریحون تازه. عالیه.

اگه ریحون خشک داشتید، یه کم ریحون خشک هم بریزید. این از قیافه سس ما بعد از بیست دقیقه، و این هم از چونه‌های ما بعد از یک ساعت.

روی سطح میز، آرد بریزید، چونه رو بزارید و از داخل به سمت خارج، چونه رو باز کنید. با آرامش و صبر این کار رو انجام بدین، توی سینی فر دوباره ارد بریزید و آروم خمیر رو بزارید روش.

سس گوجه، پنیر موزارلای تازه یا پنیر پیتزا، گوجه گیلاسی، اینم از ریحون تازه، پنیر پارمیزان و روغن زیتون. حالا بره توی فری که از قبل به خوبی داغ شده، این جا رو ببین. یه چند تا ریحون تازه هم می‌ذارم و تمام.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیتزا مارگاریتا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *