







موارد لازم + طرز تهیه
✔ مواد مورد نیاز خمیر :
۱) یک لیوان آب ولرم
۲) ۳ ق.غ ماست
۳) یک ق.م نمک
۴) نصف ق.چ بکینگ پودر
۵) ۴ لیوان آرد
✔ مواد میانی :
۱) ۵۰۰ گرم گوشت نگینی خرد شده
۲) یک عدد پیاز
۳) ۲ حبه سیر
۴) یک عدد فلفل چیلی
۵) نمک و هر ادویه ای که دوست دارید
✔ یک زرده ی تخم مرغ رو با کمی آب باز کنید برای روش استفاده کنید
✔ طرز تهیه :
ابتدا گوشت رو بپزید پیاز رو تفت بدید گوشت پخته شده رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید فلفلها ، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید فلفل تا نرم بشه بپزید چون داخل فر هم قرار هست بپزه فلفلها رو خیلی نرم نکنید شعله رو خاموش کنید و از روی اجاق بردارید تا خنک بشه در این بین خمیر رو آماده کنید تمام مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید ورز بدید خمیری که خیلی نرم نیست درست کنید و تا گوشت خنک بشه خمیر رو بزارید تا استراحت کنه . خمیر رو هشت قسمت کنید و گرد کنید و هر خمیر رو به اندازه ی بشقاب باز کنید و خمیر باز شده رو داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و از مواد میانی روش بریزید و با خمیر دیگه روش رو بپوشانید و از اطراف خوب سفت کنید میتونید یک نی وسط دو خمیر بزارید تا کمی پف کنه و از اطراف ببندید و نی رو سریع دربیارید تا پفش نخوابه و زود ببندید روش زرده ی تخم مرغ بمالید و با کنجد و سیاه دانه تزئین کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید .
نوش جان ?
ژاییز (خریدار محصول) –
من تازه با سایت شما آشنا شدم ممنونم از آموزش هاتون ???? ???????? ???????? ????????
درخشا (خریدار محصول) –
به به عالیه واقعا