رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز خمیر :

۱) یک لیوان آب ولرم
۲) ۳ ق.غ ماست
۳) یک ق.م نمک
۴) نصف ق.چ بکینگ پودر
۵) ۴ لیوان آرد

✔ مواد میانی :

۱) ۵۰۰ گرم گوشت نگینی خرد شده
۲) یک عدد پیاز
۳) ۲ حبه سیر
۴) یک عدد فلفل چیلی
۵) نمک و هر ادویه ای که دوست دارید

✔ یک زرده ی تخم مرغ رو با کمی آب باز کنید برای روش استفاده کنید

✔ طرز تهیه :

ابتدا گوشت رو بپزید پیاز رو تفت بدید گوشت پخته شده رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید فلفلها ، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید فلفل تا نرم بشه بپزید چون داخل فر هم قرار هست بپزه فلفلها رو خیلی نرم نکنید شعله رو خاموش کنید و از روی اجاق بردارید تا خنک بشه در این بین خمیر رو آماده کنید تمام مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید ورز بدید خمیری که خیلی نرم نیست درست کنید و تا گوشت خنک بشه خمیر رو بزارید تا استراحت کنه . خمیر رو هشت قسمت کنید و گرد کنید و هر خمیر رو به اندازه ی بشقاب باز کنید و خمیر باز شده رو داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و از مواد میانی روش بریزید و با خمیر دیگه روش رو بپوشانید و از اطراف خوب سفت کنید میتونید یک نی وسط دو خمیر بزارید تا کمی پف کنه و از اطراف ببندید و نی رو سریع دربیارید تا پفش نخوابه و زود ببندید روش زرده ی تخم مرغ بمالید و با کنجد و سیاه دانه تزئین کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب بالنی ترکیه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *