موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کباب حسینی
متن ویدئو طرز تهیه کباب حسینی
برای درست کردن کباب حسینی اول سسش را آماده میکنید. ما یک عدد پیاز داریم، از این پیاز برای طعمدهی میخواهیم استفاده کنیم. به همین دلیل به صورت خلالی ریز میکنیم و بعد بقیه مواد را به آن اضافه میکنیم. همیشه ما برای طعم دادن و مرینیت کردن وقتی پیاز را خورد میکنیم، یک مقداری با دستمان فشار میدهیم که آبش خارج بشود و آن آبش در طعمدهی مؤثر واقع بشود. من میریزم داخل ظرفی که قرار است از آن استفاده کنم. مرحله اول نمک را میریزم یک قاشق چای خوری نمک داریم. نمک را میریزیم با دست فشار میدهیم، باز خود این نمک خیلی مؤثر است، در میزان طعمی و آبی که پیاز از خودش پس میدهد. یک قاشق چای خوری فلفل سیاه داریم.
زردچوبه یک قاشق چای خوری. یک قاشق مربا خوری آرد گندم، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. 50 گرم کره آب شده. یک قاشق غذاخوری آب لیمو و به اندازه دلخواه زعفران. همه اینها را با همدیگه کامل هم میزنیم سسی که آماده شد را کنار میگذاریم. گوشتی که ما در کباب حسینی از آن استفاده میکنیم راسته گوسفندی است. باید این راسته گوسفندی را به قطعاتی که نیاز داریم تقسیم بکنیم. ما قطعاتی که برای کباب حسینی نیاز داریم قطعاتی به این اندازه است. تقریباً میشه گفت یک مربعی به این شکل. اگر رگ و پی چیزی هم داره باید حتماً گرفته بشود.
چرا از راسته استفاده میکنیم چون راسته لطیفتر است و خیلی راحتتر میپزد. چون ما این کباب حسینی را روی باربیکیو یا کباب پز کباب نمیکنیم این را حتماً باید توی تابه درست کنیم. این یه دونه راسته است یعنی یه دونه راسته اندازهاش کاملاً مشخص است که چقدر میشود. یک دونه راسته را ما با این مقدار مواد طعمدار کردیم. حالا شما اگر خواستید دو تا راسته را طعمدار کنید دقیقاً موادتان را دو برابر کنید. تمام این گوشتی که داشتیم تقسیم کردیم. و الان به این سسمان اضافه میکنیم. اینها را کاملاً با سس مخلوط میکنیم. و میگذاریم گوشتمان طعم بگیرد. حداقل زمانی که ما نیاز داریم بذاریم گوشتمان طعم بگیرد 12 است. اما اگر مدت زمان بیشتری به آن بدهیم، که بتواند در آن مواد مرینیت ما بماند. مطمئناً طعم بهتری خواهد داشت. خب این را درش را میبندیم داخل یخچال میگذاریم. منتظر میمانیم تا 12 ساعتش بگذرد.
مواد کباب حسینیمون را گذاشتیم طعمدار شده و الان میآییم که اینها را به سیخ بکشیم و کباب کنیم. ما میتوانیم از فلفل کبابی استفاده کنیم و میتوانیم از فلفل دلمهای استفاده کنیم. هر کدامش را داشتیم موردی ندارد. همین جور که برای گوجهها میتونیم از گوجه گیلاسی استفاده کنیم. به ترتیب یه دانه ما گوجه میگذاریم. یک دانه فلفل و گوشت. به این ترتیب ما سیخهایمان را آماده میکنیم. و میگذاریم که کباب بشود. کبابهایمان که آماده شدند میگذاریم تا بپزند. کباب حسینی ما آماده سرو شد. میآییم که با همدیگر سروش کنیم.
مهتاج –
به به عالیه واقعا??