رضیم
شماره دستور پخت: 581
رضیم
طرز تهیه کباب حسینی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب حسینی

متن ویدئو طرز تهیه کباب حسینی

برای درست کردن کباب حسینی اول سسش را آماده می­کنید. ما یک عدد پیاز داریم، از این پیاز برای طعم­دهی می­خواهیم استفاده کنیم. به همین دلیل به صورت خلالی ریز می­کنیم و بعد بقیه مواد را به آن اضافه می­کنیم. همیشه ما برای طعم دادن و مرینیت کردن وقتی پیاز را خورد می­کنیم، یک مقداری با دستمان فشار می­دهیم که آبش خارج بشود و آن آبش در طعم­دهی مؤثر واقع بشود. من می­ریزم داخل ظرفی که قرار است از آن استفاده کنم. مرحله اول نمک را می­ریزم یک قاشق چای خوری نمک داریم. نمک را می­ریزیم با دست فشار می­دهیم، باز خود این نمک خیلی مؤثر است، در میزان طعمی و آبی که پیاز از خودش پس می­دهد. یک قاشق چای خوری فلفل سیاه داریم.

زردچوبه یک قاشق چای خوری. یک قاشق مربا خوری آرد گندم، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. 50 گرم کره آب شده. یک قاشق غذاخوری آب لیمو و به اندازه دلخواه زعفران. همه این­ها را با همدیگه کامل هم می­زنیم سسی که آماده شد را کنار می­گذاریم. گوشتی که ما در کباب حسینی از آن استفاده می­کنیم راسته گوسفندی است. باید این راسته گوسفندی را به قطعاتی که نیاز داریم تقسیم بکنیم. ما قطعاتی که برای کباب حسینی نیاز داریم قطعاتی به این اندازه است. تقریباً می­شه گفت یک مربعی به این شکل. اگر رگ و پی چیزی هم داره باید حتماً گرفته بشود.

چرا از راسته استفاده می­کنیم چون راسته لطیف­تر است و خیلی راحت­تر می­پزد. چون ما این کباب حسینی را روی باربیکیو یا کباب پز کباب نمی­کنیم این را حتماً باید توی تابه درست کنیم. این یه دونه راسته است یعنی یه دونه راسته اندازه­اش کاملاً مشخص است که چقدر می­شود. یک دونه راسته را ما با این مقدار مواد طعم­دار کردیم. حالا شما اگر خواستید دو تا راسته را طعم­دار کنید دقیقاً موادتان را دو برابر کنید. تمام این گوشتی که داشتیم تقسیم کردیم. و الان به این سسمان اضافه می­کنیم. این­ها را کاملاً با سس مخلوط می­کنیم. و می­گذاریم گوشتمان طعم بگیرد. حداقل زمانی که ما نیاز داریم بذاریم گوشتمان طعم بگیرد 12 است. اما اگر مدت زمان بیشتری به آن بدهیم، که بتواند در آن مواد مرینیت ما بماند. مطمئناً طعم بهتری خواهد داشت. خب این را درش را می­بندیم داخل یخچال می­گذاریم. منتظر می­مانیم تا 12 ساعتش بگذرد.

مواد کباب حسینی­مون را گذاشتیم طعم­دار شده و الان می­آییم که این­ها را به سیخ بکشیم و کباب کنیم. ما می­توانیم از فلفل کبابی استفاده کنیم و می­توانیم از فلفل دلمه­ای استفاده کنیم. هر کدامش را داشتیم موردی ندارد. همین جور که برای گوجه­ها می­تونیم از گوجه گیلاسی استفاده کنیم. به ترتیب یه دانه ما گوجه می­گذاریم. یک دانه فلفل و گوشت. به این ترتیب ما سیخ­هایمان را آماده می­کنیم. و می­گذاریم که کباب بشود. کباب­هایمان که آماده شدند می­گذاریم تا بپزند. کباب حسینی ما آماده سرو شد. می­آییم که با همدیگر سروش کنیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب حسینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *