رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

ناهار امروزمون که نگم آقا نگممممم چقد خوشمزه بود از اصفهانی های عزیزم یاد گرفتم،یه کباب عالی و خوشمزه
من این کباب رو همراه با کته و گوجه سرو کردم
.اصفهانی های عزیز ممنون میشم برام کامنت بزارید و بهم بگین آیا این غذارو صحیح درست کردم یا خیر😅
.
حالااااا بریم زود تند سریع دستورشو ببینیم که دلم میخواد زود یادش بگیرین و درست کنید چون خیلی خوشمزست
.عکس ها را ورق بزنید مراحل تهیه را ببینید
کباب مُشتی اصفهانی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آردنخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
زعفران
رب ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱/۵ قاشق غذاخوری
کره مقداری
طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته و نمک و فلفل و زردچوبه ورز میدهیم سپس هویجی که ریز رنده کردیم را اضافه میکنیم(اگر احیاناً هویج آب انداخت آبش رو دور بریزید) سپس به گوشت اضافه کنید و ورز بدید و در آخر کار آرد نخودچی اضافه کنید،از مواد در دست مثل شامی فرم میدهیم و در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم،سپس در مخلوطی از روغن و کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم،برای درست کردن سس هم رب را در مخلوطی از کره و روغن تفت میدهیم تا رنگ باز کند سپس سرکه و شکر را اضافه میکنیم بعد آب جوش و اجازه میدهیم سس مقدار کمی پخته شود،سس آماده را در تابه ریخته کباب های سرخ شده را روی سس میچینیم من از مقداری گوجه هم استفاده کردم که خب اختیاری هست،و اجازه میدهیم تا کاملا کباب پخته و سس غلیظ شود،و در کنار برنج زعفرانی و ریحان تازه و پیاز میل میکنیم.
پ ن: این کباب مزه ملسی داره که بسیااااار خوشمزست پس حتما امتحانش کنید
پ ن:در سس غذا گاهاً به جای شکر از شیره هم استفاده میشود

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب مُشتی اصفهانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *