رضیم
شماره دستور پخت: 427
رضیم
طرز تهیه کتلت ماهی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کتلت ماهی

متن ویدئو طرز تهیه کتلت ماهی

سلام عزیزایِ دلم. به کانالِ رازهایِ آشپزی خوش آمدید. سلام دوستان و همراهانِ گرامی. امروز مهمونِ خونه‌هاتون شدیم با یک غذایِ بسیار خوشمزه به نامِ کتلتِ ماهی.

با ما همراه باشید دوستایِ گلم ماهی رو می‌ریزیم داخلِ قابلمه‌مون. ما اینجا از ماهیِ تن استفاده کردیم شما هر ماهی که دوست داشتید می‌تونید استفاده کنید. برایِ از بین بردنِ بوش هم یه حبه سیر و مقدارِ خیلی کمی اگه ببینی یه قطعه‌یِ کوچک برگ بو. آب هم می‌ریزیم. من فکر می‌کنم برایِ این تقریباً نصفِ لیوان آب کافی باشه.

چون ماهی کلاً زود می‌پزه بعد دیگه نیاز نیست که ما زیاد آب بریزیم. ماهی‌مون رو می‌ذاریم که بپزه. ما ماهیمون رو گذاشتیم پخت. استخون‌هاش رو جدا کردیم، آماده شد. حالا بقیه‌یِ مرحله‌ش رومی‌ریم. در این مرحله سیب‌زمینی رو رنده می‌کنیم با رنده‌یِ ریز می‌کنیم. تمامِ سیب‌زمینی‌ها رو رنده کردیم. الان در این قسمت ماهی ها رو اضافه می‌کنیم.

این هم پیازِ رنده شده که یک عدد بود. خُب شما که دارید الان اون رو مخلوط می‌کنید من ادویه‌ش  رو اضافه می‌کنم، پودرِ سیر چ مقدار ریختین؟ دو قاشقِ چایخوری، زردچوبه دو قاشقِ چایخوری، زیره یک قاشقِ چایخوری، گردِ لیمو دو قاشقِ چایخوری، فلفلِ قرمز نوکِ قاشقِ چایخوری، خمیرِ سیر دو قاشقِ چایخوری، پودرِ تخمِ گشنیز دو قاشقِ چایخوری، فلفلِ سیاه یک قاشقِ چایخوری و آخرین مرحله  نمکمون  رو یک قاشقِ چایخوری اضافه می‌کنیم. ماهی رو با مواد کاملاً مخلوط می‌کنیم. موادی که خُب دیدید. بعد اینجا یه مسئله می‌مونه. چون ما آبِ  سیب‌زمینی و آبِ پیاز رو نمی‌گیریم نیاز داریم برایِ این‌که کاملاً اون چسپندگیِ لازم رو داشته باشه از پودرِ سوخاری استفاده کنیم.

ما الان ابتداً دو تا قاشق پودرِ سوخاری اضافه می‌کنیم بعد این رو کاملاً هم می‌زنیم اگر که کافی بود که مشکلی نداره نبود باید باز از نوعِ چیزِش متوجه بشیم اگه کافی نیست بازم اضافه کنیم. دوستان تا جایی که می‌شه  از پودرِ سوخاری استفاده کنید. چون آردِ سوخاری باعث می‌شه که کتلِتِ شما خمیری بشه. قسمتی از  این کتلتِ ماهی رو ور می‌داریم تویِ دستِمون کتلتِ ماهی رو و به صورتِ کتلت یا هر شکلِ دلخواهی  که خودتون می‌خواید می‌تونید این رو در بیارید و در روغن سرخِش کنید.  روغنتون  باید خیلی داغ باشه چون اگه داغ نباشه چسپندگی ایجاد می‌کنه در ماهیتابه‌ای که شما دارید می‌ریزید. البته شما می‌تونید برایِ این‌که با کتلت‌هایِ دیگه اشتباه نشه شکل‌هایِ دیگه بهش بدید.

الان ببینید حالتِ گرد بدین. خُب دوستایِ عزیز ما اینا رو درست می‌کنیم. آماده گه شد میاریم برایِ سرو در خدمتتون. همراهانِ گرامی کتلتِ ماهیِ ما آماده‌یِ سرو شد. امیدوارم شما هم بپزید و ازش لذت ببرید. ممنونم که تا پایانِ این ویدئو همراهِ ما بودید. چند تا ویدئو به شما پیشنهاد می‌شه لطفاً اونا رو هم مشاهده بفرمایید. تا ویدئویِ بعدی خدانگهدار.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کتلت ماهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *