موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کشمش پلو
متن ویدئو طرز تهیه کشمش پلو
سلام دوستان گرامیهمراهان عزیز، امروز با غذایی به نام کشمش پلو در خدمتتان هستیم. ما برای درست کردن کشمش پلو نیاز داریم اول زیرتابه مون را روشن کنیم و توی تابه مقداری روغن بریزیم، این مقدار به این دلیل هست که کره، یا روغن زردی که ما داخل تابه میریزیم، نسوزه،چون اینها زود میسوزن، علی الخصوص کره، به دلیل داشتن دود، این جا میتونید کره، یا روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی مصرف کنید هر کدام که دم دست داشتید همشون خوب هست، زیاد نباید بگذارید روغنتون داغ بشه، دلیلش هم اینه که ما این جا کشمش داریم، کشمشهامون را یه نیم ساعت پیش خیس کردیم، ببینید کشمشها را میریزیم توی صافی، آبش بره، آبش که رفت، میزاریم یه ذره آبش بره، من یه مقداری این جا شکر دارم. دو قاشق غذاخوری شکر هست، شکر را میریزم داخل ظرفم.
زعفرون آب کرده دارم، این زعفرون هم میریزم، به مراحلش دقت کنید. این جا میام کشمشم رو میریزم. کشمش پلویی داشتم کشمش پلویی را برداشتم از روی گاز، دلیل این که اون را برداشتم چیه، دلیلش اینه که این الان آب داشت، کشمش را من صاف کردم خوب یک مقداری آب داره دیگه، آب و بعد هم من زعفرون ریختم زعفرون هم آب داره، یک کم دیگه هم که زعفرون نیاز هست، دوباره من این رو بهش اضافه میکنم، بقیه اش رو نگه میدارم روی برنج، برای هر نفر این مقدار ما کشمش لازم داریم، من وزن کردم، حدود هفتاد گرم بود. حدود هفتاد گرم که حدود دویست و پنجاه گرم اینها این جا کشمش ریختم.
حدودش دستتون بیاد کافیه، شاید هم دوست داشته باشید، کشمش پلوی شما خیلی پرکشمش باشه، اون دیگه به دلخواه خودتونه، برنجم را قبلا صاف کردم به همون روشی که میدونید تو ویدیو کامل آموزش دادیم برنج رو صاف کردم باز رسید به جایی که مخلوط را باید یک مقدار دون تر برداریم و یک مقدار زعفرون کفش میپاشم. بعد نمک میپاشم به دلیل این که میخوام سیب زمینی بگذارم اگر سیب زمینی بخوایم بزاریم سیب زمینیهامون بی مزه میشه اگر نمک نریزیم و اگر نمک بریزیم باز بالعکسش خوشمزه میشه، ته قابلمه میریزم، ببینید سیب زمینیهامون تقریبا نیم سانت به نیم سانت یعنی خیلی نازک نکنید اینها را من برش زدم، کف ماهیتابه میچینم.
ببینید خوب خودتون همیشه میدونید برنامه ما چطوریه، من سیب زمینی را با پوست استفاده میکنم به خاطر خواصی که دارید، شما مخیرید هرجوری که دوست دارید استفاده کنید، وقتی که به قل قل اومد زیرش رو خاموش میکنم، ببینید جوشهای ریزی میزنه که کاملا مشخصه، این جا زمانیه که کشمش ما را خیلی خوشمزه و خوش طعم میکنه. ما مثل همه پلوهای مخلوط، میایم برنجمون رو که به صورت شصت درصدی و هفتاد درصدی صاف کردیم، لایه لایه میریزیم و اون چیزی که الان کشمش را بهش اضافه میکنیم. ما برنجمون رو میگذاریم روی گاز، گاز رو روشن کردیم، دربش را میگذاریم، منتظر میشیم تا بخار کنه. وقتی که بخار کرد، بعد دم کنیش را میگذاریم.
ببینید دوستان وقتی که دربش را گذاشتیم کاملا بخار کنه، وقتی که دستتون را روی قابلمه گذاشتید میبینید که داغه و نمیتونید روش بزارید، اون موقع وقتیه که شما باید سریع این را بگذارید و نگذارید بخارهاش خارج بشه، خوب من این را سریع میگذارم و دربش را محکم میگذارم حتما زیرش را کم کنید توصیه میکنم حتما از شعله پخش کن استفاده کنید من قبل از این که این بخار کنه، کیک پخش کن را گذاشتم داخلش، بعد آن را خاموش میکنم، این رو روی شعله پخش کن میگذارم قابلمه رو، و دمش میکنم. کشمش پلوی ما آماده شده، بریم برای سرو، و بعد در خدمتتون هستیم. همراهان عزیزم، کشمش پلوی ما آماده سرو شد، آوردیم خدمتتون، امیدواریم که شما هم این غذا رو درست کنید و از درست کردنش، خوردنش، در کنار همه عزیزان و خانواده محترمتون لذت ببرید.
اگه از کانال ما خوشتون اومد لطفا کانال رازهای آشپزی را سابسکرایب کنید. لایک و کامنت هم فراموشتون نشه. در پایان چند تا ویدیو بهتون پیشنهاد بشه، حتما حتما اونا رو ملاحظه کنید. هر کجا هستید خداوند یار و نگهدارتون باشه، به خدا میسپارمتون.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.