موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کوکو بادمجان
متن ویدئو طرز تهیه کوکو بادمجان
سلام دوستان و همراهانِ فرهیخته . اینبار اومدیم مهمونِ خونههاتون بشیم با روشِ پختِ کوکویِ بادمجانِ سرخ شده. لطفاً با ما همراه باشید. چون من سیبزمینیها رو میخوام با پوست رنده کنم اول سیاهیهاش رو میگیرم و به دو نیم تقسیمِش میکنم و میندازم داخلِ غذاساز تا رنده بشه. سه تا تخممرغ داریم. سه تا تخممرغِمون رو تویِ ظرفِمون میشکنیم. یه مقدار آب اضافه میکنیم. برایِ اینکه بتونه تخممرغِمون رو از لختگی دربیاره.
با یه همزنی، چنگالی، قاشقی هر چیزی که دمِ دستمون بود و داشتیم هم میزنیم. یک دومِ قاشقِ چایخوری فلفلِ سیاه داریم. این رو اضافه میکنیم. کم اضافه میکنیم چون ممکنه بادمجونهامون یه طعمِ تندی داشته باشه و تلخی و این افزایِشِش بده. یک قاشقِ چایخوری زردچوبه اضافه میکنیم و به دلیلِ اینکه سیبزمینی نمکِ زیادی رو طلب میکنه دو قاشقِ چایخوری هم نمک اضافه میکنیم. تویِ این مرحله آرد هم بهخاطرِ اینکه ایجادِ چسپندگیِ بین موادِ کوکویِ بادِمجونِمون اتفاق بیفته یک قاشقِ غذاخوری هم آرد اضافه میکنیم.
اینا رو خوب میزنیم یه دست بشه، سیبزمینیمون رو اضافه میکنیم. که سه تا سیبزمینیِ کوچیک داشتیم که من اینا رو با پوست با رندهیی غذاساز رنده کردم. اگه غذاساز دم دستِتون نبود میتونید از رندهیِ کوچیک استفاده کنید. حالا اگه طبعِتون هم اجازه میده و دوست داشتید از بزرگِش هممیتونید استفاده کنید و این کاملاً اختیاری هستِش. بادمجونهایِ دلمهای رو سرخ کردم ما نیاز داریم که اینا رو یا بکوبیم یا ساطوری کنیم یا خورد کنیم. هرجوری که شما مایلید من این رو با چاقو میزنم یا میبرم تا یک مقداری له بشه.
این رو بهش شاضافه میکنم به ظرفام. بادمجومنها رو با سیبزمینیهامون هم میزنیم. تا یک دست بشه. زیرِ تابهمون رو هم روشن کردیم تا روغنِش داغِ داغ بشه که بتونیم به ادامهیِ کارمون بپردازیم. اگه داغ نشه میچسپه بهماهیتابهمون. و قالبی در نمیاد. پس ما برایِ اینکه بادمجونِ سرخ شده که بسیار نرم هستیش بتونیم یه کوکویِ مناسبی در بیاریم که تویِ مجالِسمون هم بتونیم ازش استفاده کنیم و اون نرمیِ خاص رو نداشته باشه و زود هم نسوزه چون همهیِ اینا رو دوستان تجربه کردن که دارَم میگم. یک قاشق آرد بهش اضافه کردیم و سه تا سیبزمینی. حالا شما این رو درست کنید و تفاوتِش رو با اون مواردِ که درست میکردید میتنید کاملاً بفهمید. دربِش رو میذاریم و زیرِش رو کم میکنیم به مدتِ بیست دقیقه میذاریم کاملاً بپزه تا بتونیم برگردونیم. با ما همراه باشید.
خُب کوکو بادمجونمون آماده شده، حالا میریم تویِ ظرف بذاریم و سروِش کنیم. دوستانِ عزیز و همراهانِ گرامی کوکویِ بادمجونِ سرخ شدهیِ ما آماده شد آوردیم خدمتتون امیدوارم که موردِ رضایتتون واقع بشه. اگر از ویدئویِ ما خوشِتون اومد لطفاً کانالِ ما که همون کانالِ خودتون هست رو سابسکرایب کنید و لایک و کامنت هم فراموشِتون نشه. در پایان چندتا ویدئو بهتون پیشنهاد میشه که لطفاً اونا رو هم مشاهده کنید. هر کجا هستید خدا یار و نگهدارِتون. خدا نگهدار.
هوراز –
من یکی از کاربران دائمی سایت شما هستم🙂🤩
جهانیار (خریدار محصول) –
این رسپی حرف نداره 🤩 👏🏻 😊 👍🏻
کامه (خریدار محصول) –
وای منم درست میکنم اینو، عاشقش شدم🙏🏻🙏🏻👍🏻