رضیم
شماره دستور پخت: 434
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کوکو مرغ

متن ویدئو طرز تهیه کوکو مرغ

کوکویِ مرغ

سلام دوستان و همراهانِ گرامی. امروز با کوکویِ مرغ خدمتتون رسیدیم. با ما همراه باشید. دوستانِ عزیز من می‌خوام این پیازها رو به صورتِ کاراملی در بیاریم. اون رو می‌ریزم داخلِ ماهی‌تابه. خُب تویِ این مرحل لازم نیست ما روغن بریزیم. ما این رو داخلِ ماهی‌تابه سرخ می‌کنیم به صورتِ خشک. آبِش که تبخیر شد ما متوجه می‌شیم که آبِش تبخیر شده.  بعد از تبخیر شدن بازم من براتون توضیح میدم که به چه شکلی در میاد.

دوستایِ گلم ما پیازها رو گذاشتیم که به شکلِ کاراملی در بیاد. الان بقیه‌یِ مراحل رو می‌خوایم با هم انجام بدیم. تویِ این مرجله ما سیب‌زمینی‌هایی رو که قبلاً به صورتِ آب‌پز کردیم، همون‌جور که من تویِ ویدئوهایِ قبلی گفتم ما پوستِ سیب‌زمینی رو نمی‌گیریم به دلیلِ خاصیت‌هایِ فراوانی که پوستِ سیب‌زمینی داره. من این رو می‌ندازمتویِ ماهیتابه یک تفتِ کوچولو بخوره  خُب تویِ این فاصله من تخم مرغ رو می‌ریزیم داخلِ کاسه‌مون، خوب هم می‌زنم، یه کمی آب بی‌زحمت بهش اضافه مکنید (خیلی کم)

کافبه؟

مرسی.

دلیلِ این کار چیه؟

دلیلِ این کار اینه تخم‌مرغ‌ها از اون حالتِ لختگی بیان بیرون. وقتی به تنهایی این ککار رو انجام می‌دیم خیلی زمان می‌بره تا این لختگی از بین بره اکما وقتی ما این‌کاتر رو با اب انجام می‌دیم توامان خیلی زودتر لختی خارج می‌شه و حالتِ کف  دار، می‌بینید که روش کف ایجاد شده. موادِ دیگه‌ش رو بی‌زحمت  اضافه کنید.  زردچوبه یک قاشق کافیه،  یک قاشق زردچوبه به سسیب‌زمینی‌هامون اضافه می‌کنیم. ما زعفرونِش رو ببرایِ خوش طعم کردن و خوش طعم کردن و خوش بو کردن اضافه می‌کنم.   دو سوم قاشقِ چایخوری فلفلِ سیاه هم به تخم‌مرغ‌ِمون اضافه می‍ی‌کنیم. بعد یک قاشقِ غذاخوری آرد بهش اضافه می‌کنم. شما نمکش رو به ندازه‌یِ یک قاشقِ چایخوری اضافه کنید.

نمک یک قاشقِ جای‌خوری. بله ببینید این  تغییرِ رنگ داد. وقتی به این مرحله رسید ما چون می‌خوایم کاراملی بشه نمی‌خوایم روغن بهش اضافه کنیم تویِ این مرحله چند قطره ببینید دوستان آب بهش اضافه می‌کنیم( خیلی کم) ببینید. شما بعداً این رو که هم می‌زنید می‌بینید که چقدر تیره‌تر شد. این رو توجه کنید. هر چقدر که ما بخوایم بیش‌تر کاراملی کنیم این مرحله‌مون رو بیش‌تر طی می‌کنیم. اینجا دیگه باید حواسِتون باشه که یه وقتی نسوزه. پس ببینید این آبِش تبخیر می‌شه خُب الان رنگِش رو مشاهده کنید شما.  هر بار که من آب می‌ریزم داخلِش و این شروع می‌کنه به مجدداً آب رو به تبخیر در آوردن این رنگِش تیره‌تر می‌شه. من همین‌قدر برام کافیه. شما این رو بذارید  کنار که سیب‌زمینی‌هام سرد بشه. روغن رو بریزید بی‌زحمت.

کافیه؟

بله بسه. یک قاشقِ چایخوری نمک اضافه کنید به روغنِتون  و بعد تویِ این مرحله مرغ‌هامون

عزیزایِ دلم تماکمِ موادِمون رو تفت دادیم گذاشتیم کاملاً خنک بشه، سرد شده و می‌خوایم با همدیگه بقیه‌یِ مراحل رو انجام بدیم. خُب الان مرغ رو می‌ریزیم، پیاز رو می‌ریزیم، و در مرحله‌یِ بعد از پیاز سیب‌زمینی رو می‌ریزیم.  مواد رو کاملاً با همدیگه مخلوط می‌کنیم حتماً حتماً زمانِ پخت دربِش رو بذارید. بعد از این‌که دیگه کاملاً خودِش رو گرفت می‌تونید دربِش رو بردارید و بذارید بخاراتِش بره. اگر خواستید به همین صورت یعنی به صورتِ یک طرفه سرو کنید خوب می‌تونید روش رو تزئین کنید. اما اگه خواستید دو طرَفِش رو سرخ کنید اون طرفِش رو که برگردوندید اصلاً درب نذارید. چون طعمِ آب می‌گیره و بخاراتِ آب می‌ریزه داخلِش و طعمِ آب می‌گیره.

با ما همراه باشید تا اون رو با هم سرو کنیم.

دوستایِ گرامی این هم از کوکویِ مرغِمون که آماده‌یِ سرو شده.

چند تا ویدئو به شما پیشنهاد می‌شه لطفاً اونا رو هم مشاهده بفرمایید. تا دیدارِ بعدی خدانگهدار.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کوکو مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.