موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کوکو گوشت
متن ویدئو طرز تهیه کوکو گوشت
کوکویِ گوشت
سلام دوستانِ عزیز و همراهانِ گرامی. این بار اومدیم که با هم کوکویِ گوشت رو تجربه کنیم. لطفاً با ما همراه باشید. برایِ درست کردنِ کوکویِ گوشت ما به یک دونه پیاز نیاز داریم. یک پیازی که بزرگ باشه. بستگی البته به مقدارِگوشتمون داره که ما در اینجا 350 گرم گوشت داریم. پیاز رو داخلِ غذا ساز میریزم و خُردش میکنیم. یه دونه فلفلِ دلمهای نیاز داریم که من نداشتم و از این فلفل استفاده کردم.
دو عدد فلفلِ سبز از این بزرگهایِ قلمی نیاز داشتم که به جایِ اون این فلفلهایِ ریزِ قلمی رو استفاده میکنم.. اینا رو با همدیگه خُرد میکنیم. دو تا تخممرغ داریم و اون دوتا تخم مرغ رو هم داخلِ غذا ساز میریزم. ادویه ها رو اضافه میکنم. یک قاشقِ چایخوریِ سر پر پودر بیبر، یک قاشق و نصفی هم نمک، یه قاشقِ چایخوری فلفلِ سیاه، نُکِ قاشقِ چایخوری فلفلِ قرمز و اینا رو با هم دیگه مخلوط میکنم.
350 گرم گوشتِ چرخکردهیِ میکس دارم که گوشتِ چرخکردهیِ گوسفند و گوساله است. این رو میاندازم داخلِ غذاساز و خوب مخلوط میکنم. یه مقداری شما میبینید آب داره و این به خاطرِ اینکه این آِبش گرفته بشه من از فعالاً دو قاشقِ مرباخوری پودرِ نان یا پودرِ سوخاری استفاده میکنیم. موادِ کوکومون رو مثلِ بقیهیِ کوکوهایِ دیگه تویِ تابهای که روغن ریختیم و در حالِ گرم شدن هستِش میریزیم. زیرِ حرارت رو کممیکنیم. ،
دربِ رو میذاریم و منتظر میمونیم تا کوکومون کاملاً خودِش رو بگیره. با ما برایِ سِرو همراه باشید. یک طرفِ کوکومون سرخ شد، طرفِ دیگهیِ کوکو رو برمیگردونیم. من اول تقسیمِش میکنم . کوکویِ گوشتِ ما آمادهیِ سرو شد آوردیم خدمتتون. امیدوارَم شما هم از اون غذا خوشِتون بیاد. اگه این غذا رو پسندیدید و از این ویدئو راضی بودید لطفاً کانالِ رازهایِ آشپزی رو به دوستان و عزیزانتون معرفی کنید. لایک و کامنت هم فراموشِتون نشه.
خوشحال میشیم در کانالِ رازهایِ شیرینیپزی همراهِمون باشید. بهترینها رو براتون آرزو میکنم. شاد و خوب و خرم بمانید. خداحافظ.
افرا –
شما کانال تلگرام هم دارین؟👌🏻
سارنیا (خریدار محصول) –
وای چه ترکیب خوشمزه ای????????