رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم کیک گوشت یوفکا :
خمیر یوفکا دایره ای
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه سبز
قارچ
رب گوجه
نمک فلفل پاپریکا آویشن
پنیر خامه ای مقدار لازم
سیر ۱-۲ حبه
پنیر پیتزا
طرز تهیه:ابتدا مایه گوشتیمون رو حاضر میکنید پیاز را رنده میکنیم گوشت را با پیاز و پوره سیر و ادویه حسابی تفت میدهیم سپس رب رو اضافه میکنیم درست مثل مایه ماکارونی و حالا ظرفمون رو میاریم،ظرف من جنسش چدنه که مقداری آرد کف ظرفم ریختم که خمیر نچسبه بعد دولایه خمیر یوفکا گذاشتم کف ظرف بعد با پنیر خامه ای کاملا روی نان را کاور کردم این مرحله اصلا حذف نشه چون هم باعث میشه یوفکا بعد از پخت خشک و کاغذی نشه و هم در طعم تاثیر داره سپس روی پنیر خامه ای یه لایه گوشت و پنیر پیتزا و دوباره دولایه یوفکا و این مراحل تا اتمام مواد ادامه میدهیم و در فر از قبل گرم شده تا زمانی که پنیرها آب بشن و نان مقداری برشته شود.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک گوشت یوفکا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *