رضیم
شماره دستور پخت: 11553
رضیم
طرز تهیه سالاد پیازچه

موارد لازم + طرز تهیه

از جمله سالادهای بسیار پر طرفدار بین المللی می توان از سالاد ” پیازچه” نام برد که بسیار خوشمزه و قابل تهیه با مواد متنوع تهیه است. برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی ۲ عدد

پیازچه ۶ عدد

خیارشور ۴ عدد بزرگ

کرفس (اختیاری) ۱ ساقه

شوید تازه ۲ شاخه

سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد پیازچه

مرحله اول

در نخست که باید سیب زمینی ها را شست و به همراه 2پیمانه آب و 1قاشق چای خوری نمک در قابلمه ای بر روی شعله زیاد بر روی گاز می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شود

مرحله دوم

پس از آبپز شدن سیب زمینی ها باید پوست آن ها را گرفت و به شکل مربعی درشت خرد نمود. و در داخل کاسه سالاد خوری افزود. در ادامه خیارشور و کرفس را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و اضافه بنماییم.

مرحله سوم

سپس شوید را به همراه پیازچه باید به صورت نگینی خرد کنیم و به کاسه سالادبیافزاییم. البته می توانیم سس سالاد را خود با مقداری اب لیمو ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه مخلوط نمود. .

مرحله چهارم

البته این سالاد دارای طعمی تند است که آن هم به دلیل وجود پیازچه است که دارای طعم خاصی است و پس احتیاجی به مقدار زیادی فلفل سیاه نیست. و پس از یکدستی سس آن را باید به مواد سالاد اضافه نمود.

مرحله پنجم

سپس روی کاسه باید با سلفون پوشانده گردد و و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم سس با مواد سالاد تلفیق شود.

مرحله ششم

سپس در یک پلاستیک فریزر و درون قالب پهن می کنیم. و سالاد را داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم. و اگر میخواهید شکل قالب سالاد تغییر نکند آن ر ا چند ساعت در یخچال باید نگه داشت.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد پیازچه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی