رضیم
رضیم
چگونه مرغ را برای جوجه کباب مزه دار کنیم؟ (2 نکته ساده)

چگونه مرغ را برای جوجه کباب مزه دار کنیم؟ (2 نکته ساده)

چگونه مرغ را برای جوجه کباب مزه دار کنیم؟

جوجه کباب، یک غذای پای ثابت مهمانی های ما ایرانی ها که از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته و دارد. برای اینکه جوجه کبابی خوش عطر و خوش طعم داشته باشید، باید مرغ ها را ترجیحا از شب قبل مزه دار کنید. در ادامه روش مزه دار کردن مرغ ها را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مراحل مزه دار کردن جوجه کباب

بهتر است برای تهیه جوجه کباب از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید، به دلیل اینکه هم طعم بهتری دارد، و هم بهتر مزه دار میشود و بوی ضخم نمیگیرد.

برای مزه دار کردن مرغ ابتدا سینه های مرغ را به اندازه مناسب خورد میکنیم، معمولا برای مزه دار کردن از پیاز های خورد شده استفاده میکنند، اما به شما پیشنهاد میکنم پیاز را رنده، آب آن را گرفته و سینه های مرغ خود را در آب پیاز قرار دهید، این کار به نرم شدن جوجه های شما کمک میکند.

نوبت به اضافه کردن زعفران میرسد، پیشنهاد ما زعفران دم کرده است به دلیل اینکه تمام مرغ ها را کاملا آغشته میکند و عطر و طعم بهتری میدهد.

ادویه هایی که مورد نیاز است: نمک (توجه داشته باشید که به میزان کافی اضافه کنید به دلیل اینکه استفاده بیش از حد باعث سفتی گوشت میشود)، فلفل سیاه آسیاب شده، کمی پودر سیر و آبلیمو ( بهتر است از آب لیموی تازه استفاده کنید).

نکات طلایی

  • اضافه کردن روغن باعث میشود مواد با هم بهتر ترکیب شوند و جوجه های شما نرم تر شوند.
  • اضافه کردن دو قاشق ماست و کمی سس مایونز نیز به نرم تر و خوشمزه تر شدن جوجه ها کمک میکند.
  • همچنین برای خوش عطر تر شدن جوجه کباب خود میتوانید فلفل دلمه ای خرد شده به مواد اضافه کنید.
  • بعد از ترکیب همه مواد نوبت به استراحت دادن است، میتوانید چند ساعت استراحت دهید یا بهتر است از شب قبل مواد خود را آماده کنید و یک شب استراحت دهید تا طعم کاملا به خورد مرغ ها برود.
  • امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و شما بتوانید جوجه کباب خوشمزه ای طبخ نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)