برای کباب تابه ای چه گوشتی مناسب است
کباب تابه ای جزو غذا های محبوب سنتی خانگی ایرانی میباشد. استفاده از گوشت مناسب برای طبخ آن میتواند تجربه ی خوردن غذایی خوشمزه و لذیذ را برای شما به ارمغان بیاورد. این غذا در کنار طعم خوب احتیاج به مواد اولیه ساده و زمان پخت کمی دارد. پس اگر میخواهید غذایی خوشمزه ولی ساده را در کمترین زمان آماده کنید با ما همراه باشید.
انواع گوشت
حیواناتی که در کشورمان به صورت حلال ذبح میشوند و گوشت آنها قابل خوردن است عبارتند از: گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت شتر، گوشت بز و گوشت بره. هرکدام از این نوع گوشت ها در ماه هایی از سال راحتتر در بازار پیدا میشوند و فراوان تر هستند و همچنین هرکدام طعم و خواص مخصوص به خود را دارند. مثلا گوشت شتر با اینکه طعم شیرینتری دارد و برای سوپ مناسب است ولی به خاطر رنگ تیره تر آن ممکن است خیلی خواهان نداشته باشد.
گوشت مناسب برای طبخ کباب تابه ای
برای پخت کباب تابه ای معمولا از گوشت گوساله برای درست کردن این غذا استفاده میکنند ولی چون چربی این مدل گوشت کم است، منجر به جمع شدن کباب حین پخت میشود به همین دلیل از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده میکنند. گوشت گوسفند به دلیل داشتن چربی بیشتر نسبت به گوشت گوساله هم غذا را نرم تر میکند و هم خوش مزه تر. همچنین میتوان از گوشت قرمز گاو یا گوشت مرغ نیز برای پخت این غذا استفاده کرد.
خرید گوشت مناسب
مهم ترین عنصر کباب تابه ای گوشت آن است پس باید در هنگام خرید آن نیز دقت کافی را داشته باشیم. بهتر است گوشتی که تهیه میکنید یخ زده نباشد و از قصابی های خرید نمایید که جلوی شما گوشت را تکهتکه و تمیز میکنند. همچنین گوشت خریداری شده باید کمتر از یک روز در مغازه مانده باشد. چربی های روی گوشت مانده کف میکند و میتوان حبابهای هوا را روی گوشت مشاهده کرد. گوشت تازه و مرغوب به رنگ روشن است و چربی های آن سفید است. هرچه گوشت دارای رشتههای عضلانی بیشتری باشد یعنی حیوان ذبح شده پیرتر بوده است.